• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Søger du badeværelseinspiration?


Boblende spabade

Forestil dig en sur efterårsaften. Endelig er arbejdsugen ovre, indkøbene overstået, aftensmaden er både lavet og spist. Opvasken ryddet væk og ungerne lagt i sang.

Nu er det tid til forkælelse. Du kan vælge mellem at falde sammen på sofaen i stuen foran fjernsynet, eller du kan vælge et dejligt varmt bad med masserende bobler i din nye spa. Måske endda med en god film i fladskærmen på væggen? Eller i en stille atmosfære med beroligende musik og stearinlys?

Sauna og dampkabine – et boost til din krop!

Nogle folk vinterbader og så er der os, som fortrækker, at genvinde energien i rolige omgivelser – nemlig i det nye badeværelse. Med en dampkabine eller en sauna kan du få noget af det samme kick, som vinterbaderne gør uden at skulle helt ud til havet. Du kan lave din helt egen saunagus med diverse olier og nappe et smut under den kolde bruser i pauserne, så vil du næsten føle, at du bliver født på ny. Giv dig selv et vinterboost og hent inspiration i vores dampkabiner og saunaer. Dit nye badeværelse kan blive din personlige oase, hvor du genvinder energien!

Inspiration er der nok af. Så nu er det bare op til dig at vælge, hvordan dit nye badeværelse skal indrettes. Du kan få endnu mere inspiration til dit badeværelse her på vores hjemmeside.

Se vores lækre udvalg af spabade.

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at dukke op i et af vore showrooms eller kontakte os på mail [email protected] eller telefon 7555 1700.