• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Bruseafskærmning til det lille badeværelse

Ja – det er muligt at få en bruseafskærmning på det lille badeværelse. Men hvordan? Læs med og bliv klogere.
Wellmore-udstilling-dampkabiner

Lille badeværelse – store udfordringer

Rundt om i de danske hjem findes rigtig mange mindre badeværelser, hvor pladsen er knap. Dermed ligger det heller ikke lige for at integrere en bruseafskærmning på disse små badeværelser. Dette er et problem, vi hos Wellmore har forsøgt at imødekomme.

Har du fornemmelsen af, at en bruseafskærmning vil optage meget unødig plads i det lille badeværelse? Med rette. Sådanne modeller fylder oftest 90×90 cm, hvilket er meget plads på et mindre badeværelse.

Løsningen til dig med det lille badeværelse

En bruseafskærmning på lille badeværelse kan lade sig gøre. Det kan det via et helt specielt produkt, vi hos Wellmore er stolte af. Vores model Maxxfitt Mahogni er netop udviklet med henblik på at optage mindst mulig plads på dit badeværelse.

Problemet med pladsoptagelsen er løst vha. en forholdsvis enkel funktion. Glaslågerne er således foldbare, hvilket gør, at de kan foldes til begge sider, og du dermed kan lukke lågerne ind mod væggen, så de optager minimal plads i baderummet.

Se her på billedet, hvorledes glaslågerne kan foldes sammen, så de optager minimal plads.
DSC_0108
Det kan sagtens lade sig gøre at få bruseafskærmning på lille badeværelse.

Vil du gerne læse mere om bruseafskærmningen?
Ja tak - jeg vil gerne læse mere om bruseafskærmningen

Badekar på det lille badeværelse

Går du måske også med overvejelser om et badekar i det lille badeværelse? Læs vores artikel om badekar til det lillebadeværelse her og bliv inspireret til hvordan, du kan etablere wellness selv i de helt små badeværelser.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram