☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Boblebad


Boblerne springer i glade hop omkring dig, mens du ligger tilbagelænet med lukkede øjne og nyder stunden i dit nye boblebad. Hvem kunne ikke tænte sig det? Wellmore tilbyder nu luksuriøse, men billige boblebade til alle! Vores priser er lave, så alle har en chance for at være med. Lad dig selv lige drømme lidt om en stund i et af vore spa boblebade og læs videre herunder. Vil du se vores udvalg, så se alle spa og boblebade her eller få mere information ved at kontakte os her.

Boblebade der frister….

Det er ikke kun dronninger som den sagnomspundne Cleopetra, der påskønner wellness og velvære. Selvom badning i mælk måske ikke ligefrem er en nødvendighed, så kan vi vel alle trænge til an afslappende stund i et boblebad, mens vi bliver gennemvarmet og masseret. Med vores store udvalg kan du helt sikkert finde et, der passer til dig.

Spabad stimulerer og beroliger krop og sjæl

Et boblebad stimulerer nervebanerne og styrker blodcirkulationen og har også en afslappende og beroligende effekt på sind og sjæl.

Indendørs boblebad

Indendørs boblebad, er et kar med luftmassage / boble-funktion. Via boblejets også kaldet bobledyser, som er placeret i bunden af karret, pumper en kompressor luft op i badet hvilket frembringer brusende bobler i badet – deraf ordet boblebad.

Et boblebad på badeværelset er som et indendørs lille hav

Med et boblebad på badeværelset, kan du når det passer bedst i din hverdag, hurtig og nemt få adgang til dit eget lille brusende hav indendørs. I dit boblebad vil bølger af små brusene bobler blidt massere din krop.

Indendørs spa med boblebad er populært

Den blide massage, fra de tusindvis af små bobler, som badevandet bliver tilført ved hjælp af bobledyserne i bunden af karret er en populær funktion. Derfor er næsten alle Wellmores spa i dag integreret med boblebad funktion.

Sådan fungerer et indendørs spa

Via bobledyser der er placeret i bunden af boblebadet blæser en kompressor luft op i karret. Aktiver boblebad funktionen ved at klikke på ikonet med de små bobler.

Sådan klargør og rengør du et indendørs boblebad

Download Wellmores vejledning om klargøring, hygiejne, brug og vedligeholdelse af indendørs spa og boblebad. Vejledningen kan med fordel lamineres og anvendes i eksempelvis sommerhuse.

Krav til etablering af indendørs boblebad

Eneste krav til etablering af et indendørs boblebad er installation af el samt frostsikret vandtilløb og –afløb.

Indendørs boblebad med sublim siddekomfort

Se f.eks. vores boblebad MaXXwell AP-02 Dublin, som sætter helt nye standarder inden for komfort. Dette boblebad er skabt af skandinaviere til skandinaviere. Med det enkelte design og et hav af fantastiske funktioner, så går du ikke glip af noget som helst med dette boblebad. Få syn for sagen og følg linket her: https://wellmore.dk/products/maxxwell-ap-02-dublin/

Vil du se mere på boblebad, kan du naturligvis også følge nedenstående link, så kommer der en oversigt over alle vore boblebade:

Wellmore spa og boblebad

Udendørs boblebad

”Lykken er et udendørs boblebad og bidrager til øget livskvalitet og samvær i familien i vores hverdag”.

Udtalelser som denne hører vi ofte fra kunder som har investeret i en udendørs bade- og wellnessløsning uanset om det er en brændefyret vildmarksbad, en swimmingpool eller en udendørs spaboblebad.

Se sortiment af udendørs boblebad løsninger.  Se mere>

Udendørs boblebad — et skønt samlingspunkt

Et varmt udendørs bad føles for de fleste mennesker som en magnet. Det varme vand der damper op fra badet sender på et kort øjeblik tankerne på rejse, måske til den Blå Lagune i Island, et kurbad i Østen eller til et flashback til en glad stund i bølgerne ved Vesterhavet. Fordelen ved et udendørs boblebad i dit hjems uderum er, at der er ikke langt fra tanke til til skøn velvære. 1, 2, 3 og et lille hop — og du kan sidde i boblebadets varme vand mens du indånder friske luft, måske sammen fruen og børnene alt imens I pjasker og får en snak om stort og småt og faktisk viser undersøgelser, at det er når vi er i bad vi ofte får ideerne til livets store beslutninger.

Udeliv med boblebad stimulerer sanser og sundhed

Kundernes oplevelse af den øgede livskvalitet med et udendørs boblebad, bakkes op af forskning i sundhed og natur. Svarene peger entydigt på, at vores trivsel bliver forbedret når vi opholder os i bevidst designede uderum. Det gør os naturligt glade, stimulerer sanserne fremmer koncentrationen, mindsker stressniveauet og stimulerer os til at være mere aktive og kreativt tænkende.

Få rådgivning om udendørs wellness til dit uderum

Drømmer ud om et udendørs spaboblebad? Få rådgivning af Wellmores dygtige bad- og wellness eksperter – vi er klar med rådgivning om udendørs wellness når du har tid, også udenfor vores normale åbningstider.

Krav til udendørs boblebad

Eneste krav til etablering af et udendørs spaboblebad er installation af el samt frostsikret vandtilløb og –afløb.

Placering af udendørs boblebad

Et udendørs boblebad skal placeres på et stabilt og velfunderet underlag eksempelvis en terrasse med fliser.