☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Handicap badekar – et kar til dig med reduceret bevægelighed


Skal nedsat bevægelighed have lov at sætte begrænsninger for et rigtigt bad?
IKKE hvis det står til os. Hos Wellmore sætter vi nemlig en ære i at tilbyde badeprodukter for alle – også for de mange, der af forskellige årsager måtte have problemer med bevægeapparatet. For nogle er den nedsatte bevægelighed desværre en daglig begrænsning, men for andre – eksempelvis gigtplagede – kan den nedsatte førlighed være svingende. På gode dage vil de derfor kunne benytte et almindeligt bad; men hvorfor ikke vælge et handicap badekar, der netop kan forkæle kroppen på de dage, hvor kroppen værker og har allermest brug for varme og forkælende dråber?

Handicap badekar med dør og lav indstigning

Hos Wellmore har vi to badekar, der er særligt relevante at se nærmere på, hvis man har reduceret bevægelighed. Førstnævnte fås i to forskellige længder og sidstnævnte kan ydermere erhverves i en spaudgave, hvis der skal skrues ekstra op for wellneskarakteren.

MaXXwell SALZBURG
MaXXwell Salzburg-karret kan løse to opgaver i én. Her er nemlig en oplagt mulighed for at skabe en kombineret løsning med brusebad – med afskærmning af døren – foruden et karbad med integreret nakkestøtte til de lange wellnessbade.  For at skrue op for graden af wellness kan du tilkøbe præcist det brusepanel, der tjener bedst til din forkælelse: massagedyser, stort eksklusivt brusehoved mv. – mulighederne er mange. Bemærk også, at her er mulighed for at vælge to forskellige længder af karret nemlig 150 og 170 cm.

MaXXwell WIEN
MaXXwell WIEN er vores bud på et lækkert siddebadekar. Et handicap badekar, hvor der er tænkt på alle detaljer for bevægelsesbesværede:

  • Et bad med integreret “siddestol” – hvilket især glæder mange bevægelsesbesværede, da de har problemer med at komme helt ned at ligge og i særdeleshed at komme op derfra igen.
  • Et siddebadekar er nødvendigt, hvis den badende har brug for hjælpende hænder af en eventuel plejer under badningen
  • Armaturet og håndbruseren sidder fast på karrets kant, hvilket letter betjeningen for den badende
    (Armaturet er derfor også inkluderet i prisen på karret)
  • Et grebsstærkt håndtag, som kan benyttes, når man skal sætte sig eller rejse sig i badet.
  • Hele to afløb. På den måde tømmes karret hurtigt for vand, så den badende ikke når at blive afkølet, inden døren kan åbnes.
  • Store brugervenlige greb, så også gigtplagede hænder kan få fat.
  • Lav indstigningshøjde, så adgangen til og fra karret lettes betragteligt – dette gælder naturligvis også for SALZBURG-karret.

Højre- eller venstrevendt kar

Alle de ovennævnte handicapvenlige badekar fås i både en venstrevendt og en højrevendt udgave (SALZBURG 170 cm. dog kun højrevendt). Inden du trykker “bestil”, er det centralt at få valgt den rigtige udgave  i forhold til badekarrets placering i dit hjem. Blandt badekarproducenter florerer lidt forskellige definitioner af begreberne højre- og ventrevendt badekar – Vi hos Wellmore letter dig for større ‘selvstudie’, for vores definition af karret – uagtet producenten – er altid således:

Højrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din højre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

Eksempel på en højrevendt model

Venstrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din venstre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

Eksempel på en venstrevendt model

Installation af handicap badekar

Hvis afløb og VVS-tilslutninger er korrekt forberedt og passer til dit nye badekar, må du gerne selv tilslutte karret, når det leveres. Vores handicap badekar er alle helstøbte og bygget op på et stålstel, så vægten og håndteringen af karret bør tages med i betragtning, hvis man selv ønsker at stå for monteringen. Du finder installationsvejledninger til de enkelte kar på vores karrenes respektive produktsider:  MaXXwell SALZBURG og MaXXwell WIEN

Alternative badeprodukter, der kan overvejes…

Skulle det alligevel vise sig, at pladsen ikke helt er til et badekar, så kan vores brugervenlige og effektfulde dampkabine også give en rigtig dejlig wellnessoplevelse. Kabinen har indbygget sæde, så man kan kan nyde et velfortjent hvil, mens massagedyserne forkæler ryg og lænd og det store brusehoved klarer badeopgaven til perfektionisme. Bemærk dog, at indstigningshøjden i kabinen er højere end de to ovennævnte badekar.

Hvis man grundet bevægelsesmæssige vanskeligheder søger en løsning helt uden indstigningshøjde, så er vi også gerne behjælpelige med at skabe en lækker ‘brusekabine’ uden bund og med foldbare glasvægge. En attraktiv løsning, der bygges op om netop det brusepanel, der passer bedst til dine badedrømme.

Har du smerter og ømhed?
For mange mennesker med smerteproblematikker er varme gavnlig. Vi hører ofte vore kunder fortælle, at når de er sydpå, så fungerer deres krop væsentligt bedre og netop dén opvarmning, drømmer de om i en wellnessløsning til hjemmet. Derfor tænker mange, at det mest nærliggende indkøb må være et badekar, hvor det varme vand kan blødgøre muskler og væv. Men hos Wellmore har vi et andet og mere oplagt produkt til opvarmning af en træt, øm og bevægelsesbesværet krop: En infrarød saunakabine.

Infrarød sauna – og hvad er så det?

Kort fortalt en tør sauna, hvor infrarøde stråler trænger dybt ind i huden, øger blodcirkulationen, blødgør og reducerer smerterne. Populært sagt opvarmer en infrarød sauna kroppen op indefra, modsat en traditionel sauna, hvor huden nærmest kan føles brændende varm efter ganske kort tid. Infrarøde stråler har særligt i østen en stor betydning i behandling af skavanker, men også på hjemlige breddegrader er folk begyndt at få øjnene op for de smertelindrende og sundhedsfremmende stråler.

Wellmores infrarøde saunaer fås i mange forskellige størrelser og udformninger – nogle endda med integreret terapilys som et ekstra helsefremmende tilbud. For mere viden, se eventuelt vores infrarøde blog med bl.a. artikler om smertelindring og afhjælpning af stive led.

En infrarød saunakabine er ikke et produkt til brug for badning – det skal blot nævnes som et alternativt wellnessprodukt i særklasse, hvis det er en generel opvarmning af din krop, du søger.

Showroom med parkering lige ved døren og god plads til kørestol eller rollator
Hos Wellmore hjælper vi dig med at afklare, hvad der vil give dig størst glæde og udbytte – uagtet om dine bevægelsesbegrænsninger sætter dagsordenen hver eneste dag eller mere sporadisk. Vi sidder klar ved telefonen og giver også meget gerne en guidet tur rundt på vores hovedsæde i Egtved, hvor alle modellerne er udstillet. Vi har endvidere ubemandet showroom i Ringsted, hvis det er nærmere din bopæl. Begge showrooms har parkering lige ved døren og der er i Egtved god plads til kørestol, rollator el. lignende.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.