☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Vildmandsbad fra Wellmore – din vej til wellness i haven


Med et vildmandsbad kan du tilføre din have et nærmest majestætisk løft. Sætter du pris på hyggelige stunder med venner og familie, og er du samtidig vild med vand og natur er et vildmarksbad lige dig.

Med karrets integrerede ovn, hvad enten det er ind eller udvendigt, kan du gå og hygge med havearbejde, sjove spil med vennerne eller noget helt tredje. Alt i mens du løbende fyrer i brændeovnen med brænde, og lader kammerets varme buldre vandet op til 40 grader.

Vildmandsbad – med eller uden glasfiber?

Vildmarksbade fås hos de fleste leverandører med både plast/ glasfiber eller i rå træ. Hver af disse modeller kan have sine fordele, og du kan læse vores bedste bud til dig her:

Fordele ved vildmarksbad i rent træ ✅ 

  1. Du bibeholder det rå look ved at der ikke er plast / glasfiber
  2. Prisen er som oftest noget lavere
  3. Disse modeller kan også fås usamlet, så du kan samle dem i din have

Fordele ved vildmarksbad med plast / glasfiber ✅

  1. Rengøringen af karret lettes på mange måder
  2. Karret kan holde til at stå uden vand, og kan derfor tømmes efter brug
  3. Modellerne er 95 % samlet, så du slipper for det store samlings-arbejde

Inspiration til dit projekt

Er du i tvivl om hvordan du kan skabe dit eget miljø med et vildmarksbad i haven? Herunder kan du se nogle bud på hvordan et vildmandsbad kan integreres i terrasser, haver mm.

Som ovenstående billeder viser, kan du altså eksperimentere med forskellige måder, at integrere dit vildmandsbad på. Der er dog 3 gode råd i forhold til placering, som vi gerne vil dele med dig.

  1. Stil altid karret på en helt plan overflade, så badet står fast og solidt
  2. Sørg for at området omkring vildmarksbadet kan tåle store mængder vand fra afledning i karret. Der kan evt graves faskine ned i jorden
  3. Vælg en model med indvendig ovn, med udvendig fyring. Dette giver hurtigere opvarmningstid, og ovnen tager ikke ekstra plads ved siden af karret

Optænding af vildmarksbad

Med vores guide til optænding af vildmarksbad, har vi givet vores bedste råd til at du får en god og hurtig optænding af dit vildmarksbad.

Læs vores indlæg om, hvordan du nemmest tænder op dit vildmarksbad her.

Vildmarksbad i sommerhus til udlejning

Er du udlejer, og ønsker du at tilføje et vildmarksbad til dit udlejningsommerhus, kan det faktisk være med til at øge dine chancer for udlejning. Til dette er der dog nogle specifikke krav, som vi har sørget for alle er opfyldt i vores model, MaXXwell LAPLAND. Denne model er udviklet helt specielt til det formål at kunne opfylde de krav som er, så snart det hedder udlejning.

✔ SE MAXXWELL LAPLAND LIGE HER ✔

Brug for rådgivning omkring vildmarksbad?

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak, eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.