☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Brændefyret sauna – wellness og vildmarksliv


Med en brændefyret sauna, kan du tage den klassiske vildmarks-stemning med helt ind i haven. Fyr op i saunaens ovn med brænde og lad de varme sten pøses med vand, så de opnår den klassiske oplevelse af saunagus i din lille hytte.

Fordele ved en brændefyret sauna

Udendørs sauna kan fås med elektriske ovn, eller brændefyret. Læs her, hvad der er fordele ved en brændefyret sauna.

3 fordele ved en brændefyret udendørs sauna ✅

  1. Har du i forvejen et træfyret vildmarksbad eller almindelig brændeovn i huset, er det oplagt med en brændefyret ovn
  2. Skaber en rå og ‘back to nature’ stemning med de levende flammer bag ovnens glas
  3. Ingen udgifter til strøm – alt du skal tænke på er brænde til saunaen

Stående og liggende modeller

Der findes både stående og liggende brændefyret sauna. Der er ikke den store praktiske forskel på de to modeller, men det vil mere dreje sig om en smagssag for dig som kunde. Måske passer den ene model bedre i dit miljø end den anden?

Behandling af træet i en brændefyret sauna

For at forlænge levetiden og holdbarheden på saunaen, anbefaler vi at det udvendige træ behandles for at beskytte mod sollys og bakterier. Saunaen kan behandles med en lak så den bevarer det rå træ-look, eller du kan behandle den i en farve som på ovenstående billeder.

Se vores modeller

Du kan herunder se vores to forskellige modeller inden for udendørs sauna løsninger. Begge saunaer fås med både elektrisk ovn og brændefyret ovn – du kan altså vælge den ovn og metode du synes allerbedst om.

Hvordan leveres saunaerne

Saunatønderne leveres som standard med fragtmænd. Dvs fragt til kantsten, hvorfra man selv skal stå for at få flyttet den ind på plads. Vi kan være behjælpelige med at undersøge muligheder for transport med kran, hvis det kræver en kran for at få saunaen på plads. Saunatønden kommer på en palle, så har du selv mulighed for at flytte pallen med en frontlæsser, palleløfter eller lignende – er det ikke sikkert en kran er nødvendig for at transportere den på plads.

Kontakt os for råd og vejledning

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak, eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.