☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Vildmarksbad – en gammel trend


Et vildmarksbad er et udendørs bad, der typisk er lavet af træ – primært gran – og som opvarmes ved hjælp af en brændeovn, alternativt en el- eller gasovn. Vildmarksbadene stammer fra Alaska og er oprindeligt en mere primitiv form for spabad, da der normalt ikke er massagedyser, lys eller andre funktioner i dem. Her er det centrale, at man sidder i varmt vand udenfor og nyder naturen. Det er dog muligt at få vildmarksbad med indbygget spa (og dermed massagedyser, luftmassage og bobler).

Vildmarksbade kender man også under andre navne som eksempelvis hottub, udebad, finsk bad eller slet og ret ’udendørs træbadekar’.

Mange muligheder for placering

Vildmarksbade behøver ikke, som navnet antyder, at stå ude i vildmarken, men kan sagtens finde anvendelse i sommerhuset eller i baghaven. Det eneste krav, der er til placeringen af vildmarksbadet er, at underlaget skal være plant og fast. Så fliser, småsten eller brædder fungerer fint, bare der kan komme luft ind under karret. På den måde undgås svamp og råd.

Tænd ovnen op i god tid

Brændeovn er den mest udbredte løsning til vildmarksbade. Ovnen er enten integreret i selve vildmarksbadet eller placeret ved siden af. Den integrerede løsning har den fordel, at brændeovnen er meget tæt på vandet og derfor kan varme selv store mængder vand op på relativt kort tid. Normalt vil man kunne varme et fyldt vildmarksbad op på to til tre timer. Ulempen ved en indvendig ovn er til gengæld, at der kan komme aske i vandet, hvilket kan medføre grumset og uklart vand.

Med en udvendig brændeovn tager det længere tid at varme vandet op. Da ovnen står i det fri, vil den have et større varmetab til omgivelserne og skal derfor bruge mere brænde end en indvendig brændeovn. Til gengæld bliver der mere plads i karret og man undgår, at der kommer aske i vandet.

Et vildmarksbad kan bruges hele året og når vandet er opvarmet til 37-40 grader, er det skønt at sidde i trækarret og slappe af alene eller sammen med familien eller vennerne.Vedligehold og brug

Wellmore anbefaler, at du to gange om året behandler dit vildmarksbad med trætjæreolie – helst blandet med linolie og terpentin.

Den indvendige rengøring af dit vildmarksbad kræver blot brun sæbe, vand og lidt knofedt.

Kun udvendig behandling

Det er ret nemt at vedligeholde et vildmarksbad. Da karret er til udendørs brug og udarbejdet i træ, som jo er et naturmateriale, kræver det kun et minimum af vedligehold. Vildmarksbadet kræver kun udvendig behandling, hvilket vil sige trælåg, trappe og udvendig bund og flader. Det anbefales at bruge trætjæreolie – helst blandet med linolie og terpentin – to gange årligt. Indvendig rengøring af vildmarksbad kræver blot brun sæbe og vand.

Behold vandet i det meste af året

Det er faktisk ikke nødvendigt at tømme karret. Uden vand står træet og tørrer ud, så vandet kan fint blive i. Desuden er vandet med til at holde bedre på karrets form. Det samme gør sig gældende om vinteren, med mindre der er tale om dage med hård frost. Her er det en god ide at tømme karret for vand og sætter det i en garage eller lignende.

Vildmarksmiljøer – inspiration fra kunde til kunde

Én ting er at se vores produkter i et udstillingslokale, noget helt andet er at se produkterne etableret i deres rette element – som smukke wellnessperler i danske haver. Hos Wellmore glæder vi os altid over, når kunder har lyst til at dele med alle os andre, præcis hvor dejlig netop deres wellness-oase er blevet. Så nyd inspirationsrunden ved to glade ejere af vildmarksbade – to vidt forskellige bademiljøer, men hver især så smukt etableret og tiltalende, at man næsten kan mærke vandet mod kroppen.