☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Sauna hytte til haven – wellness og natur i ét


Du vil i det følgende indlæg kunne læse om:

Gode råd til etablering 🛠
Brændefyret eller elektrisk ovn 🔥🌡
Stående eller liggende sauna? ⬆➡
Inspiration til dit projekt 💡
Vildmarksbad og sauna – en ægte wellness oase ♨❤
Hvordan gør du din sauna helt personlig 🙋‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏽‍♂️

Gode råd til etablering:

Går du med tanker om at lave et projekt med en sauna hytte, er der nogen gode ting du kan tage dig med i overvejelserne. Vi leverer her vores bedste bud til at få dit ønske-projekt.

5 gode råd til etablering af din nye sauna

1. Placer saunaen på fliser eller træterrasse. Saunaen kræver en jævn og stabil overflade, som er dimensioneret til at kunne bære vægten af saunaen
2. Tænk placering af saunaen ind i miljø med resten af haven. Placerer du den bagerst i haven, så sørg evt. for en flisegang ned til saunaen
3. Skab miljø omkring din sauna, evt. en trællebænk eller blomsterkasser
4. Vælger du en model med elektrisk ovn, så tænk på at ledningen til ovnen evt. skal kunne skjules under fliserne eller lignende
5. Tænk på sigt et vildmarksbad ind i projektet, så er der både vand og sauna

Brændefyret eller elektrisk ovn

Vores modeller fås både med elektriske og brændefyrede ovne. Men hvad er forskellen egentlig på de to typer?

Hvorfor vælge en brændefyret ovn? ✅

Har du i dit sommerhus eller almindelige hus en brændeovn, vil du oftest ligge inde med brænde til denne. Det kan så have sin fordel, at du kan benytte dette brænde til fyring af ovnen i din sauna hytte. Skal du ligepludselig ud og investere i træ kun til saunahytten, kan det være du skal gøre op med dig selv om dette er rentabel i forhold til en elektrisk ovn.

En brændefyret ovn vil tilmed give dig ‘levende ild’ bag glasruden som skaber en enorm hygge og stemning. Alt imens du går og gør haven forårsklar, slår græsset – kan du løbende gå og fyre i brændeovnen. Det er hygge på højt plan!

Hvorfor vælge en elektrisk ovn? 

Skal det være nemt og ligetil, skal du vælge en elektrisk ovn. Disse fås i både 6 og 8 kw størrelse. Vi anbefaler som oftest en 8 kw ovn, for at sikre den hurtigste og mest optimale opvarmning i din sauna tønde. Dette passer oftest derfor rigtig godt til fx udlejningsommerhuse, hvor det skal være nemt og funktionelt. Du justerer blot på termostaten, som sidder på ovnen og så klarer den resten.

Stående eller liggende sauna

Vi fører både stående og liggende saunaer i vores sortiment, og alt efter hvad du mener passer bedst i din have skal du vælge herom.

Funktionelt er der ikke den store forskel på de to modeller, men det vil ofte handle mere om stil og smag. Se de to modeller nedenfor.

Inspiration til dit projekt

Se billede nedenfor, til inspiration til dit projekt. Her er saunaen placeret ude til venstre med havudsigt, og ligger i forlængelse af en træterrasse. Saunaen er malet sort, således at det går i stil med resten af huset udseende og grund.

Vildmarksbad og sauna – en ægte wellness oase

Skal du rigtig ud at investere, kan du med fordel kombinere både sauna og vildmarksbad. Så kan du rigtig have en herreaften med med både hygge i vildmarksbadets varme vand, for derefter at hoppe en tur i saunaen.

Som det kan ses på billedet her, har vi ved vores showroom i Egtved, forenet vildmarksbad og sauna i ét.

Se alle vores vildmarksbade her!

Gør din sauna personlig

Vore modeller bliver leveret i rå træ / ulakeret. Det betyder at du kan vælge den olie, eller maling som du ønsker. Dette har den fordel, at du kan personalisere saunaen så den matcher resten af husets farver, eller andre ting som er placeret i haven.

Du kan evt. lege med flere farver, som på billedet herunder. Her er der brugt Bornholmerrød, som er kombineret med sort maling omkring døre og vinduer, samt sorte shingles på taget. Dette giver et lækkert spil til saunaen, og får den til at fremstå helt unik.

Brug for rådgivning omkring sauna hytte?

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak, eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.