☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell SALZBURG badekar med dør


Langt de fleste står med et baderum, hvor de ønsker mest muligt wellness på mindst mulig plads. Vi hører ofte vores kunder nævne ønsket om et badekar, men, at badeværelsets eksisterende rammer sætter begrænsninger herfor. Uanset om man bor i lejlighed eller hus, så er brusekabinen for langt de fleste nemlig en nødvendighed, mens et badekar betragtes som en luksus, som kun er de heldige forundt.
Men hvad hvis nu begge dele kan integreres? Og endda selvom pladsen umiddelbart virker trang?

En æstetisk 2-i-1-løsning

Wellmore har skabt en smart kombinations-løsning til dig, der vil have det hele på den halve plads: Et badekar med dør, som let kan krydres med et brusearmatur og dermed samlet udgøre de perfekte rammer – både for det daglige opfriskende brusebad og for afslappende wellnesstunder i badekarret.

En detalje med stor betydning

Måske erindrer du, at du på en ferie eller lignende har skullet stå i et badekar og ‘svinge’ med en håndbruser for at klare det daglige bad.
Og måske husker du i samme forbindelse, at adgangen til og fra karret var en vovefuld færd pga. de glatte overflader og den uhensigtsmæssige høje kant.

Salzburg-karret har man tænkt på det hele – ganske enkelt! Et badekar med dør, der giver dig let adgang til og fra badet – og en dør, der samtidig fungerer som afskærmning, når blot bruseren benyttes. Måske er det ikke relevant for dig, men løsningen med en dør og en lav indstigningshøjde i badekarret giver pludselig også bevægelsesbesværede mulighed for at kunne komme i karbad. Den lave indstigningshøjde er bestemt også optimal, når familiens yngste skal bades – en kærkommen hjælp til trætte forældrerygge, når børnene selv kan komme op i karret.

Karbad = Kvalitetstid

Og når børnene så er puttet og det er blevet tid til ro og selvforkælelse, så trænger de trætte forældrekroppe til gedigen forkælelse og også her kommer MaXXwell Salzburg-karret rigtig til sin ret. Med inkluderet nakkestøtte er der lagt op til et laaangt behageligt bad, som bl.a. kan tage sig kærligt af nakkens myoser. Den høje glasdør tjener her som en afskærmning mod rummet, så du kan dvæle i din egen ‘karbadsboble’, indtil du igen er oplagt og klar til at møde omverdenen.

Personliggør din baderumsløsning

Salzburg-karret er fra fabrikkens side ikke udstyret med brusearmatur. Hvis man vælger at benytte karret i en lækker 2-i-1-løsning, som tidligere beskrevet, kan du derfor vælge at tilkøbe præcis dét brusepanel, der tiltaler dig mest. Ønsker du et brusepanel med ekstra stort brusehoved eller et panel, der foruden det almindelige bad også kan forkæle dig med massage? Lad dig inspirere i vores samlede oversigt over brusepaneler her og personliggør din egen badekabine.

En mindre pladskrævende bade-kombi-løsning – især velegnet til småbørnsfamilier

Kommer du efter overvejelser alligevel frem til, at pladsen i dit baderum er lidt for trang, så kan følgende kabiner være relevante at se nærmere på. Disse kabiner er især relevante for småbørnsfamilier, fordi brusekabinen og dampkabinen begge er bygget op omkring et mindre kar – et kar til badning af familiens yngste eller husholdningens kæledyr. Flere af vores kunder har benyttet disse modeller som et lækkert wellnesstilvalg i husets ekstrabadeværelse eller til deres fritidshus.

Kar med integreret armatur

Har man til gengæld plads til både en separat brusekabine og et badekar, så har vi hos Wellmore også et bredt sortiment af kvalitetskar, hvor armaturet er integreret. Her får du altså et kar, hvor både armaturet, blandingsbatteri og håndbruser er fast monteret på karet – dvs. uden merpris og uden ekstra monteringsarbejde. Som det fremgår af vores oversigt har vi den type kar i mange forskellige udgaver og former. Så uanset, om du om du ønsker hjørnekar eller fristående kar – og til en eller flere personer, så har vi gode bud på kar til enhver smag og pengepung.

Wellmore tilbyder wellness til dig og mig

Ja, mulighederne er mange, men hos Wellmore hjælper vi dig med at få skræddersyet netop dét bademiljø, der passer bedst til dine behov. Ring eller kig forbi til en snak om netop dine badedrømme. Vi følger dit køb til dørs – selv rengøring og vedligehold af dine indkøb ligger os på sinde, så vores sortiment byder også på rengøringsfif og effektive plejeprodukter.

For rene kar giver rent velvære!