• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Badekar med løvefødder – romantisk islæt til badeværelset

Materialevalg

Karret er fremstillet i hvid sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber. Dette giver karret ekstrem god styrke og holdbarhed i mange år fremover. Karret er pryddet af fire forkromede løvefødder, som skaber det udseende vi alle kender fra de traditionelle løvefodskar.

Karret er fuldstøbt, hvilket ikke giver nogen synlige samlinger. Dertil er det integreret med flot bundventil i forkromning , sammen med 75 cm flexslange.

Inspiration til badekar med løvefødder

MaXXwell-Milano-Design-BadekarMilano-badekar-416x278IMG_0970
Et løvefodskar, kan altså gøre sig rigtig godt både i et hjørne, eller stå helt frit i et rum med masser af plads omkring sig.

Valg af armatur

Karret har ikke integreret armatur. Det betyder, at du kan vælge enten et væghæng eller et gulvarmatur til dit kar.
væghængt-armatur
Overvej armatur på væggen, her ses en model fra Hans Grohe.

3 gode råd til placering

1. Sørg for, at fliserne / gulvet som karret skal stå på er helt plan. Dette sikrer den bedste stabilitet for karret
2. Vælg et armatur, som passer i stilen til resten af dit badeværelses-armaturer. Dette giver en god ensformethed
3. Giv karret plads: Sørg for, hvis muligt, at skabe god plads omkring karret så det rigtig kan komme til sin ret og virke som et fritstående kar.

Fritstående badekar – alternativ til løvefødder

Et alternativ til badekar med fødder, kan være et ganske almindeligt fritstående eller hjørnebadekar. Skal du fx have dit kar op at stå i et hjørne, kan det være smart at tage et kar med firkantede former, som derfor kan komme helt op i hjørnet. Dette letter rengøringen i langt de fleste tilfælde.

Vi fører hos Wellmore en masse forskellige modeller inden for badekar. Du kan se hele vores udvalg af badekar her, eller kom forbi til en kop kaffe i vores showroom i Egtved, eller ubemandet showroom i Ringsted.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig
Salg-raadgivning-Wellmore
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram