• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Billige spabade

Billige spabade kan ikke skæres over en kam, for modsat andre, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Naturligvis er der en sammenhæng med, hvad du får og prisen, men de spabade vi har i vort sortiment lever op til en vis standard, som vi er stolte af! Vores udvalg af spabade er stort , og selvfølgelig har vi både billige og knap så billige spabad til salg. Med andre ord er der et spabad til enhver smag. Se vores helt unikke udvalg af spabade – du finder helt sikkert det, du søger!

Billige spabade – find de gode tilbud her!

Er det det hele store spabade med mange funktioner, som du er på udkig efter. Vi har flere varinater, der er interessante, men hvor prisen er i bund. Hvad med et spabad til nedbygning, som med sin placering let falder ind i det bademiljø, du netop vil have. Her er plads til  6 – 8 personer. Det har alle de funktioner, som der skal til, og du bestemmer selv “rammen” omkring det. Skal der være en lille afsats rundt om dit spabad, hvor levede lys kan skabe den rette stemning og atmosfære? Mulighederne er utallige med et spabad til nedbygning, og det kan anvendes både ud og inde. Se alle spabad her

Er det et mindre spabad af slagsen, du er ude efter, så har vi både et egoist spabad til en person med alle de lækre funktioner eller mindre spabade til 1-2 personer. Følg dette link og få en oversigt over alle de billige spabade vi har i vort sortiment

Køb spabade hos os og gør en god handel!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Wellmore. Vi er sikker på, at du blandt vores mange spabade vil finde netop det spabad, du søger. Du kan være sikker på at få en god og professionel behandling, når du besøger os. I vores showroom kan du se mange spabade og endda prøve forskellige spabade i butikken – så husk badetøjet!

Når du køber dit spabad hos Wellmore, så kan vi levere det direkte til dig, eller du kan bestille dit spabad hos din lokale VVS’er. Uanset hvordan, så sørger vi for, at dit køb af spabad bliver en god oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram