• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Indendørs spabad – første klasses wellness i eget hjem

Indendørs spabade fra Wellmore fås i mange typer og størrelser

Måske husker du barndommens hurtigt afkølende badevand? Hvor dét, der startede som en velværestund, endte med at give blålige læber og et inderligt ønske om hurtigst muligt at få tøj på kroppen igen. Udviklingen indenfor badesanitet har udviklet sig eksplosivt siden da og hos Wellmore inviterer vi dig til ærlig hverdagswellness. Vores spabade har sanitetsacryl-overflade og varmelegeme, der tager din badoplevelse til helt nye højder – I vores kar forbliver vandet nemlig varmt, så det ikke længere er den kølende vandtemperatur, der skal bestemme længden på din eller familiens wellnessstund.
Spabad-tekniske-specifikationerLysterapi-spabad3Massagezoner-spabad-1

3 gode bud på 1-persons-spabad

De stilfulde 1-persons-spabade er for livsnyderen, der ønsker alenetid i selvforkælelsens tegn. Vores udvalg af elegante egoistkar giver optimal hvilekomfort og forkæler områder af kroppen, der ofte trænger til lidt ekstra opmærksomhed som nakke, skuldre, ryg, lænd, fødder og ben. I de mest ekstravagante af vore modeller, kan de forskellige massagejets og -dyser indstilles individuelt, så de tjener netop din krops velvære bedst muligt. Et indendørs spabad fra Wellmore er derfor en mangeårig investering for både sjæl og krop.

3 gode bud på 2-personers-spabad

Overvejer du i stedet et indendørs spabad for to personer? Et kar, hvor dets ergonomiske udformning sikrer høj komfort for alle? Hos Wellmore tilbyder vi integrerede 2-personers indendørs spabade med en udstyrspakke, der netop passer til jeres behov og drømme. Så er den ultimative luksus for jer at forkæle sanserne med flerfarvet lysterapi, fodmassagejets og et brusende boblespil til glæde for store og små? Et to-personers spabad er det oplagte valg, når også din partners og børnenes velvære ligger dig på sinde.

3 gode bud på pladsbesparende hjørnespa

Hos Wellmore forhandler vi også indendørs spabade i hjørnemodeller. Hjørnemodellerne for én eller flere personer kan være det oplagte valg i mindre hjem og bademiljøer, fordi man ikke er gået på kompromis med rummelighedsfølelsen og wellnesskarakteren, da karret blev formgivet. Lad dig inspirere af vores pladsbesparende hjørnemodeller her. En enkelt model fås endda med dør, som letter adgangen til spaen for bevægelsesbesværede.

Høj komfort som samtidig er vandbesparende badeløsninger

Vidste du i øvrigt, at et indendørs spabad med høj komfort samtidig er vandbesparende? Ordene lyder næsten selvmodsigende, men med et indendørs spabad fra Wellmore forenes netop den høje komfort med et lavere vandforbrug. Et indendørs spabad fra Wellmore behøver derfor ikke vælte budgettet – hverken i forbruget af vand eller ved indkøbet af din personlige baderumsoase. Vi har kar i flere prisklasser – for at forkæle sanserne på en daglig basis er alle forundt.

Se her Wellmores karkomfort, som føres i vores MaXXwell spabade.
Hvile-komfort-kar-600x400sidde-komfort-kar-600x400sidde-komfort-kar-600x400handicapvenlig-komfort-600x400

Rengøring af indendørs Spa

Men hånden på hjertet: Wellness i hjemmet fordrer naturligvis også rent badevand og et rent kar, og vi rådgiver gerne om korrekt rengøring og vedligehold af vores spa-produkter og vi har et bredt sortiment af rengøringsprodukter, som hjælper dig både med den almindelige overfladerengøring og den mere dybdegående rensning. Vores indendørs spabade er af høj kvalitet udført i gennemarbejdede og let vedligeholdelsesbare materialer, så med et indendørs spa fra Wellmore er der derfor fokus på at nyde fremfor at yde!

Dansk, når det er bedst

Dansk designede spabade som passer til den nordiske stil
Alle vore indendørs spabade er dansk designet og er derfor det oplagte valg til et bademiljø under nordiske himmelstrøg. Så drømmer du om et stilistisk og strømlinet kar til et minimalistisk indrettet bademiljø eller et kar med et blødere og mere ekstravagant formsprog, så har vi hos Wellmore ekspertisen og lysten til at hjælpe dig i din søgen efter netop dit drømmebademiljø.

Hos os er det nemlig dit velvære, vi har på sinde!

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.
Salg-raadgivning-WellmoreDansk-design
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram