• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Siddebadekar

Ordet – Siddebadekar – vækker minder om mormor og morfars gamle badeværelse med grønne fliser på væggen og en en indhulning i muren med plads til håndsæben. På trods af den nostalgi, der omsværmer et siddebadekar, så er der en god grund til, vi stadig sælger mange siddebadekar den dag i dag! Og selvom du måske har dine forbehold over for et siddebadekar, så skulle du lige dyrke vores top moderne siddebadekar med “walk in” funktion, inden du dropper tanken om et siddebadekar!

“Walk in” siddebadekar

“Walk in” siddebadekar  er perfekt til den ældre borger, som er gangbesværet. Dette siddebadekar kan åbnes i fronten, så det er let at komme “op i”, eller skal vi nærmere sige ind i. Det kan både fås med og uden spafunktion, og der er holdere til shampoo og sæbe, så alt er lige ved hånden. Med andre ord et super smart siddebadekar, som både er praktisk og enkelt i designet. Følg linket og “walk in” til en helt ny tendens inden for siddebadekar: MaXXwell WIEN – Walk in badekar.

Badekar fra Wellmore – kvalitet og wellness i hverdagen

Har du en stresset og hektisk hverdag? Har du brug for afslapning og afkobling? Svaret på dine bønner er et badekar fra Wellmore A/S. Wellmore er en af Danmarks førende sælgere inden for badekar, spabad og boblebad– alt sammen for at du kan få en følelse af veltilpashed og wellness i hverdagen.

Wellmore har ofte fordelagtige tilbud på badekar, og et Wellmore badekar er din garanti for lækkert design og kvalitet, når du skal vælge et nyt badekar. Med vores service og knowhow finder du hurtigt et badekar, som både passer til dine vaner, din smag og din økonomi.

Vi har badekar, der er store, små, runde og firkantede – så når du er på udkig efter en lille afslappende svømmepøl til dit badeværelse, så er det om at vælge et badekar fra Wellmore. Vi foreslår, at du besøger en af vores 3 store butikker, hvor du kan se vores fantastiske udvalg i badekar og meget andet godt, der kan give dig wellness i hverdagen. Men er turen for lang til vores fantastiske showrooms, så er et besøg på vores hjemmeside næsten lige så godt – her garanterer vi, at du kan finde et badekar, der passer lige præcis til dine badevaner!

Badekar fra Wellmore – wellness til alle og for alle

Wellness, afslapning og luksus er en ret, som er forbeholdt alle – og en ret, som du kan indløse nemt og billigt ved at købe dit nye badekar fra Wellmore.

Det behøver ikke at koste en bondegård at få et lækkert nyt badekar, for hos Wellmore finder du Danmarks absolut bedste priser inden for billige badekar, der kan bringe følelsen af luksus og afslapning ind i din hverdag!

Wellmore leverer ikke prisvenlige badekar, fordi vi har skortet på kvalitet, design, service eller knowhow – tværtimod! – men fordi at vi får vores store udvalg i badekar direkte fra fabrikken, hvilket betyder, at vi kan sælge vores kunder ikke kun de billigste badekar, men samtidig også de allerbedste badekar. Ingen andre steder finder du samme kombination af bedst og billigst inden for badekar – Wellmore badekar er din garanti for, at du kan få wellness i hverdagen.

Badekar fra Wellmore er også wellness i luksusklassen

Kræver du kvalitet og moderne design af de ting, du omgiver dig med? Har du en bestemt ide om, hvordan dit perfekte badeværelse og badekar skal se ud? Wellmore har et stort og lækkert udvalg i luksuriøse badekar, der kan sætte prikken over i’et i enhver indretning – et badeværelse er ikke komplet, før der står et Wellmore badekar, der emmer af stil, klasse og kvalitet.

Vores luksus badekar er badekar i et smukt minimalistisk design med rene linjer og uden alt for mange dikkedarer, og vores mere kræsne kunder vil helt bestemt kunne finde noget blandt vores udvalg i luksuriøse badekar. Om man er til skarpe kanter, bløde former eller et stilrent look – så indeholder vores udvalg i badekar noget for enhver smag, men alle badekar har det til fælles, at de er designet i nærved uforgængelige materialer af den bedste kvalitet.

Wellmore badekar er vejen til wellness – både i sjæl og stil.

Se vores store udvalg i badekar

Badekar fra Wellmore – gode priser og god kvalitet

Skal dit nye badekar stå og trone midt på gulvet i dit lækre store badeværelse, eller skal dit nye badekar stå i hyggehjørnet, med tændte lys på kanten og indbyde til romantik og afslapning? Lige meget hvad du forlanger af dit nye badekar, så kan Wellmore være behjælpelig – vi har praktisk taget alle størrelser og former inden for badekar og spabade.

Når du skal købe dit næste badekar, så er dit sikre valg derfor et badekar fra Wellmore! Om du er gammel eller ung, millionær eller millio-temmelig-nær, så garanterer vi, at du kan finde design efter din smag og pris, samt at du kun finder kvalitet og holdbarhed i hele vores store udvalg af badekar.

Wellmore skaber wellness i hverdagen for alle – og med et badekar fra Wellmore kan du være sikker på, at kvalitet og økonomi går hånd i hånd!

Prøv et siddebadekar, et udendørs spabad eller noget helt tredje!

Besøg en af vore udstillinger og tag evt. badetøjet med. Her kan du nemlig prøve en tur i et siddebadekar eller et andet kar fra Wellmore A/S. Vores personale er parat til at give dig en professionel service,  når du skal ud og vælge dit nye siddebadekar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram