• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Spa til haven – udendørs for alle, hele året rundt


Med et spa til haven får du udendørs wellness hele året rundt. Et spabad i haven står altid med varmt vand og er derfor klar til at forkæle dig og din krop. Et udendørs spabad i haven er wellness for dig og familien, men også som et ekstra hyggeligt indslag, når vennerne kommer på besøg en lørdag aften. 

Spa til haven – hvad koster det?

Et spabad til haven fås i flere forskellige prisklasser alt efter, hvor meget udstyr og wellness, du ønsker. Startpriserne ligger fra kr. 39.995,- og nedenfor kan du klikke dig videre og gå på opdagelse i Wellmores sortiment af udespa.

Et lækkert standard spa som ovenstående modeller, vil som tommelfingerregel koste omkring 5-6000. kr årligt i strøm, afhængig af placering, brug og vejr. Du kan læse meget mere om brug, vedligehold og udgifter i vores store guide og vejledning om udespa.

Du kan i videoen herunder se hvordan vore udespa er isoleret, således at driftomkostninger holdes på et minimum.

Udendørs spabad i haven – det skal du forberede

Der forekommer ikke de store forberedelser til, hvad der skal forberedes til et udendørs spabad. Ens for alle modeller er, at der skal fremføres 400V 16A strøm, udendørs stik – hvori din elektriker skal tilkoble spaen. Påfyldning af vand, vil oftest foregå via en vandslange man i forvejen har i haven. Dertil skal spaen stå på en plan og jævn overflade, som er veldrænet så der ikke kan stå vand omkring spaen.

4 gode grunde til spa i haven

Der findes mange gode grunde til at vælge et spa til haven. Nedenstående grunde, er dog oftest hvad vi får tilbagemeldinger af fra vores glade kunder.

 1. Du kan nyde wellness under åben himmel – hele året rundt
 2. Du kan holde det samme vand i, i lang tid ( 2-3 måneder)
 3. Det er et perfekt samlingssted for familien og vennerne
 4. Massagen i spaen er gavnligt for både krop og sjæl

Se også vores video om gavnlig effekt fra et udendørs spabad.

Spa til haven – inspiration til dit projekt

Der findes mange løsninger inden for spabad til udendørs brug, og næsten kun fantasien sætter grænser. Det vigtigste er blot at spaen skal være tilgængelig hele vejen rundt for evt. service eller reparation. Vælger du at bygge spaen ind i en terrasse, skal man også kunne komme til hele vejen rundt.

Vildmarksbad til haven – et billigere alternativ

Er et udendørs spa med startpriser på omkring de 40.000 lige i overkanten af hvad pengepungen rækker til, kunne et billigere og dejligt alternativ være et vildmarksbad.

Et vildmarksbad er et brændefyret spabad, hvor der ikke findes massage, luft og lys. Derfor er der total stilhed, og du kan blot sidde i det varme vand og nyde stilheden og fuglefløjt fra den danske natur.

Se alle vores vildmarksbade her

Mød holdet bag Wellmores salgs- og rådgivningsteam

Har du brug for personlig rådgivning omkring valg af udespa, er du altid velkommen i vores showroom i Egtved. Her har vi altid kaffe på kanden og står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning omkring dit kommende badekar. Bemærk venligst at Ringsted udstillingen er ubemandet og her er ikke udespa udstillet.

Fra venstre: Casper, Mads og Charlotte.

Casper: 15 års erfaring fra VVS-branchen. Casper er primært udkørende sælger, men er også at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Mads: Salgschef, Wellmore Bad. Ansat siden 2016 med fokus på salg og rådgivning til privat og engros – er at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Charlotte: Direktør / ejer – varetager primært vores swimmingpool-afdeling, men er også at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Uforpligtende rådgivning

  Skriv direkte til os