• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udvalg af udendørs spabad


Spring ud af det varme udendørs spabad og rul dig i sneen – mærk hvordan blodet suser i årene og kroppen får et boost. Nu kan du for alvor nyden vinteren i din egen have for Wellmore har udendørs spa i særklasse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi sælger udendørs spabade til absolut konkurrencedygtige priser. Så snyd ikke dig selv, og tjek lige udvalget af udendørs spabad hos Wellmore, før du handler andetsteds!

Udendørs spa…Wellmore vejleder gerne!

Et udendørs spabad er ikke bare et udedørs spabad. De forskellige modeller byder på variende funktioner og har forskellig siddekomfort alt efter hvad du fortrækker. Derfor er det også vigtig at du søger kundig vejledning inden dø køber et udendørs spabad og her kommer Wellmore ind i billedet. Vi har mange års efraing i salg af udendørs spa og med mange dygtige medarbejder i baghånden, kan vi altid tilbyde dig en uovertruffen service og vejeledning. Så grib telefonen og kontakt os på telefon 7551700

Se vores udvalg inden for udendørs spabad her!