☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udespa til haven – 38° udendørs forkælelse 365 dage om året


Med en udespa i haven får du fri adgang til udendørs wellness hele året rundt. Et udendørs spabad står altid med opvarmet vand, klar til at forkæle dig med blikstille varme eller dejligt insisterende massagedyser og -jets, der drager omsorg for kroppens ømme punkter. 38° forkælelse og wellness for både du og familien, men også et attraktivt, hyggeligt indslag, når vennerne kommer på besøg. 

Spa til haven – hvad koster det?

Et spabad til haven fås i flere forskellige prisklasser alt efter størrelse, hvor meget udstyr og wellness, du ønsker. Startpriserne ligger fra kr. 39.900,- klik videre og gå på opdagelse i Wellmores brede sortiment af udespa.

Et lækkert standardspa i de store størrelser vil som tommelfingerregel koste omkring 6-8000. kr. årligt i strøm, afhængigt af placering, brug og vejr. Du kan læse meget mere om brug, vedligehold og udgifter i vores store guide og vejledning om udespa.

Udendørs spabad i haven – det skal du forberede

Der forekommer ikke de store forberedelser, når haven skal klargøres til et udendørs spabad. Ens for alle modeller er, at der skal fremføres 400V 16A udendørs strømstik – hvori din elektriker skal tilkoble spaen. Påfyldning af vand vil oftest foregå via en vandslange, man i forvejen har i haven. Dertil skal spaen stå på en plan og jævn overflade, som er veldrænet, så der ikke kan stå vand omkring spaen.

5 gode grunde til spa i haven

Der findes mange gode grunde til at vælge et spa til haven. Nedenstående grunde er, hvad vi oftest får af tilbagemeldinger fra glade udespakunder.

 1. Du kan nyde wellness under åben himmel – hele året rundt – og endda på daglig basis
 2. Du kan holde det samme vand i spaen i lang tid ( 2-5 måneder)
 3. Det er et perfekt samlingssted for familien og vennerne
 4. Ingen forstyrrende skærme, kun samvær og stjernestunder
 5. Massagen i spaen er gavnligt for både krop og sjæl

Spa til haven – inspiration til dit projekt

Der findes mange løsninger, når haven skal beriges med et udendørs spabad og næsten kun fantasien sætter grænser. Følg eventuelt Wellmore på Instagram og se spændende havedesigns med udespa. Uagtet dit ønske til havedesignet er det dog, at spaen skal være tilgængelig hele vejen rundt for evt. service eller reparation. Vælger du at bygge spaen ind i en terrasse, skal man altså kunne komme til hele vejen rundt.

Mød holdet bag Wellmores salgs- og rådgivningsteam

Har du brug for personlig rådgivning omkring valg af udespa, er du altid velkommen i vores showroom i Egtved. Vi har god kaffe/kakao på kanden og står klar til at fremvise vort brede sortiment og give råd og vejledning omkring dit kommende udendørs spabad. Bemærk venligst, at Ringsted-udstillingen er ubemandet, uden kaffeautomat og ikke har udespamodeller udstillet. Til gengæld har du mulighed for at booke en sælger i Egtved til næste gang, du er i området – ring, skriv eller stik blot forbi.

Fra venstre: Anders, Mads og Mette.

Anders:  Sælger, ansat siden 2021 med fokus på salg og rådgivning til privat og engros – er at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Mads: Salgschef, Wellmore Bad. Ansat siden 2016 med fokus på salg og rådgivning til privat og engros – er at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Mette: Sælger, ansat siden 2020 fokus på salg og rådgivning til privat og engros – er at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Charlotte: Direktør / ejer – varetager primært vores swimmingpool-afdeling, men er også at finde i Wellmore showroom i Egtved.

Uforpligtende rådgivning

  Skriv direkte til os