☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

SunWac 9 klortabletter

Varenummer: sc_501

273,00 kr.

Læs mere

SunWac 9 klortabletter

SpaCare SunWac 9 tabletter anvendes til sikring af vandhygiejnen i udendørs spa, whirlpools og vildmarksbad med et vandindhold fra 500-1.000 liter vand.

Indeholder 180 tabletter

Dosering:

Før badning: Tilsæt 1-2. stk. tabletter cirka pr. 500-1000 l. badevand. Der kan bades efter tabletten er opløst (cirka 5 minutter). Tilsættes bedst i skimmeren (filterkassen) med vandcirkulation kørende. Vandmassagen (jets) tændes på laveste hastighed.

Efter badning: Tilsæt 1 stk. tablet cirka pr. 500-1000 l. badevand.

OBS: Vi anbefaler at placere SunWac klortabletterne i skimmeren (filterkassen), eller opløse klortabletterne i en spand med vand, hvorefter det hældes i spaen. 

Vigtig baderegel: Husk en person der er afvasket med sæbe før badningen, forurener 200 gange mindre end en ikke afvasket person.

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...