☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Vildmarkssauna og finsk sauna – inspiration fra Finland


Sæt dig ind i den finsk inspirerede vildmarkssauna, også kaldet finsk sauna og mærk den dejlige varme der omslutter dig. Nyd duften fra det rå træ og lad kroppen og sindet slappe helt af.

En finsk sauna er modsat en infrarød sauna, en sauna, som kan holde til at stå udendørs. Dette betyder wellness året rundt, hvad enten det er sommer, vinter, sol, regn, sne, slud eller noget helt sjette. en vildmarkssauna står altid klar til at byde dig velkommen ind i varmen.

Hos Wellmore fører vi både liggende og stående saunaer. Hver model kan have sine fordele, og det drejer sig ofte også om stil og udseende.

Finsk sauna – sådan bruger du den

Sauna er wellness via varme, og samtidig udrensning af kroppen. Når man sveder i saunaen udledes affaldsstoffer fra kroppen med sveden.

Temperaturen i en sauna er ca. 100 grader ved loftet, og ca. 40 ved grader ved gulvet. Så jo højere man sidder, jo højere temperatur. En finsk sauna bruges med så lidt tøj som muligt, og ved at sidde eller ligge på et håndklæde.

Det er optimalt at gå i sauna to gange om ugen. Saunaen bruges her typisk i 10-15 minutter og herefter afkøles kroppen enten i koldtvandsbad eller udenfor saunaen. Processen kan gentages op til tre gange, men det anbefales at starte med en eller to gange, også efterhånden som man bliver mere erfaren kan man øge til tre gange.

Vekselvirkningen i kroppen mellem varme og afkøling er godt for kredsløbet i kroppen.

Det er især vigtigt at have god tid til at gå i saunaen, og ikke stresse. En stor del af saunabrugen er nemlig at kunne slappe af mentalt og ‘tømme hjernen’.

I finland er saunaoplevelsen forbundet med afslapning og derfor bruges sauna lige meget sommer og vinter. Om vinteren kan eventuelt sne bruges til afkøling, i stedet for kolde bade. Dette giver en forfriskende følelse, og er sundt for kroppen.

Fordele ved en finsk sauna

✔ Kroppen udrenses

✔ Muskler og led slapper af i varme

✔ Giver fornyet energi

✔ Hjælper mod kuldskærhed

✔ Virker afstressende

Man kan med fordel tage et glas koldt rosé vin med i saunaen, og nyde en afslappende stund med venner eller familie. 

Saunagus – aromaterapi og velvære

Ved saunagus hældes de varme sten på saunaovnen over med vand, tilsat forskellige æteriske olier. Gusen fra ovnen fordeles i rummet med et håndklæde. De forskellige olier vil naturligvis give forskellige dufte, men også forskellige oplevelser i kroppen. Saunagus kan udføres af en saunagus-mester eller man kan lave sin egen saunagus. Til saunagus er det en god ide med en ekstra stor ovn i saunaen.

Brændefyret eller elektrisk ovn?

En finsk sauna fås med både brændefyret og elektrisk ovn. Hver ting kan have sin fordel og charme.

Brændefyret ovn:

Er du typen som elsker hyggen ved optænding i en almindelig brændeovn vil en brændefyret ovn være ideel for dig. Her fyrer du som i en almindelig brændeovn, og det giver nok rå tilførsel til det i forvejen maskuline vildmarkstema. Har du i forvejen en brændeovn i huset, eller måske et vildmarksbad med brændefyret ovn – kan dette tilmed være en fordel da du i forvejen vil være lagerførende med brænde til ovnen. En brændefyret ovn er i høj grad til dig der ønsker at bringe det ‘back to nature’.

Billede af en brændefyret ovn i vores model, MaXXwell NORDEN.

Elektrisk ovn:
Saunaen fås også med elektrisk ovn. En elektrisk ovn er typisk 6 kW eller 8 kW,  og har den fordel, at man blot tænder og sætter sig i saunaen når den er klar. Den er derfor noget mere tidsbesparende og kræver ikke så meget arbejde i form af optænding og påfyld af brænde undervejs.

Materialevalg

Vores saunaer er lavet af højkvalitetsgran med 42 mm tykke vægge. De kommer 95 % færdigsamlet med bænke, Finsk Harvia ovn, vinduer og dør. De er samlet med rustfrie spændebånd. Saunaen kommer rå og skal ikke behandles indvendigt. Udvendigt anbefales behandling, og den kan  males i lige den kulør der passer til omgivelser og humør. Spørg eventuelt dit lokale byggemarked hvilken producent og maling de anbefaler til udendørs brug.

Finsk sauna – til dig der elsker natur og udeliv

En vildmarkssauna er et fantastisk produkt til dig der elsker ideen om det rå og vilde vildmarksliv. Med en udendørs sauna, kan du integrere hygge og samvær i en dejlig oase i dit sommerhus eller privaten. Har du brug for hjælp og vejledning er du velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi vores showroom i Egtved hvor begge modeller er udstillet.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.