☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Ny pool til haven


Drømmer du om etablering af en pool i haven eller i sommerhuset? Se alle de muligheder der er for etablering af en swimmingpool

”Mor, skal vi ikke hjem til Julie og Katrine?” Det er femte gang, Mia spørger mig i dag, og sommerferien er kun lige begyndt.

Jeg beslutter mig for at finde ud af, hvad der er på spil, så jeg sætter mig ned og tager Mia på skødet. ”Hvorfor er det, du så gerne vil hjem til Julie og Katrine?” Mia kigger lidt ud i luften, det ser ud som om hun skal til at lave klassikeren: Bare trække på skuldrene og sige, at det ved hun ikke, men det har hun bare lyst til.

Men så kommer det

Hun vender sig mod mig og siger: ”Det er fordi Julie fortalte i dag, at de har fået en swimmingpool, og den vil jeg gerne se.” Det kan jeg selvfølgelig godt forstå, så jeg ringer til Julies forældre, og vi aftaler at komme på besøg næste dag.

Det blev begyndelsen på en fantastisk sommer med våde, glade børn og hyggelige stunder i og omkring den nye swimmingpool. Pludselig var der ingen diskussion om, hvorvidt vi skulle besøge Julie og Katrine, eller de skulle besøge os. Vi skulle selvfølgelig være, hvor den nye swimmingpool var, for det var det, der var sjovt.

Det blev ellers ikke nogen voldsom varm sommer, men det gjorde ikke noget, selv om det var en udendørs pool i haven. Julie og Katrines forældre havde nemlig bestilt en poolvarmer, så den nye swimmingpool havde altid en perfekt temperatur.

Altså måtte vi selv anskaffe en

Det kunne naturligvis ikke undgås, at vi i løbet af den sommer begyndte at tænke på, om vi også selv skulle have en pool i haven. Egentligt kunne det bare være rart at være hjemme en gang imellem sammen med børnene, men det var svært at udkonkurrere en spændende swimmingpool.

Så kunne vi også bruge den om morgenen til en rask svømmetur eller om aftenen, når ungerne var lagt i seng. Vi begyndte at kigge på nettet og fandt utallige muligheder for at købe den helt rigtige swimmingpool.

Det var bare lige med at vælge hvilken swimmingpool, der var den helt rigtige.

Kan du se dig selv i den situation?

Skal vi hjælpe med at finde den rigtige swimmingpool?

Vi har et godt bud: Se hvad vi kan tilbyde her

Der er mange muligheder, og vi fortæller gerne om dem. Vi vil også gerne give dig et uforpligtende tilbud på et godt og billigt svømmebassin.

Salg af swimmingpool

Vore veluddannede ekspedienter er uddannede til at vejlede kunder, så de får gjort sig de rigtige overvejelser inden de træffer deres valg af swimmingpool.

Der er jo flere ting, man skal være opmærksom på ved etablering af swimmingpool. Først skal man gøre sig det klart, om det skal være en indendørs eller en udendørs swimmingpool. Og hvor skal den være? Skal de være en pool i haven eller i sommerhuset? Dernæst skal man finde frem til hvilken slags swimmingpool, man har brug for. Er det mest til leg, mest til svømning eller lidt til begge dele? Og så er der alt tilbehøret. For en udendørs swimmingpool uden poolvarmer er ikke særlig anvendelig i Danmark. De fleste vil i hvert fald foretrække lidt varme i vandet, medmindre de er deciderede vinterbadere.

Endelig er der pris. Hvilke priser kan man forvente? Kan man finde swimmingpools på tilbud? Skal den helst være af glasfiber, og er det en fordel at købe en pool beregnet til selvbyg?

Grib endelig telefonen, giv os et kald – og få svar på alle dine spørgsmål.

Alle disse overvejelser hjælper vore ekspedienter gerne med – Velkommen hos Wellmore.

Alt kapacitet på etablering af swimmingpool er desværre udsolgt i 2020.

Overvejer du, at etablere swimmingpool til næste år i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.

Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33

Emil Utoft
Tlf: 24 20 92 96

Wellmore hovednummer
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

    Skriv direkte til os