☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmore er klædt på til optimisme i byggebranchen


Opsving afspejler sig i Wellmores ordrebog

Wellmore har taget temperaturen på byggebranchen, og der er god grund til optimisme for fremtidsudsigterne tegner lyse, hvilket også afspejler sig i vores egen ordrebog. Hos Wellmore har vi smøget ærmerne helt op og iværksat række tiltag for at styrke vores produktsortiment og høje serviceniveau. Senest har vi ansat Casper Christensen som kørende rådgiver og sælger. Casper har 14 års erfaring fra bad branchen og kan være behjælpelig med de fleste bad-relaterede opgaver.

Tjek 4 gode grunde til lysere tider i byggebranchen

1: 20.000 nybyggede boliger i 2017

Efter trange år i byggebranchen kommer boligbyggeriet i 2017, for første gang i 10 år, op over 20.000 nybyggede boliger.
Læs mere hos estatemedia.dk>

2: Dansk turisme væksthverv

I regeringens helhedsplan for et stærkere Danmark, har dansk turisme betydelig fokus som væksthverv. Udenlandske turister skal vælge Danmark og de skal være mindst lige så tilfredse med ferieoplevelsen i Danmark som gennemsnittet for Nordeuropa. En samlet national strategi og indsats betyder således at Danmark i 2025:

  • Har kapacitet og tilbud nok til, at en tredjedel flere turister, vælger Danmark som deres feriested hvilket vil betyde 17 mio. flere overnatninger
  • Har opnået en vækst på 45 mia. i forhold til 2014

Eksempler på tiltag målrettet Dansk turismes vækstmål

  • Dansk Erhverv og Feriehusudlejernes Brancheforening arbejder på at hæve bundfradraget for feriehusejere fra 21.400,- til 30.000,- for at øge incitamentet til at udleje feriehuset
  • Bedre lånemuligheder for nye og små virksomheder
  • I 2017 og 2018 er der på finansloven afsat 8,5 mio pr år til at understøtte væksten i turismeselskaberne
  • Små og mellemstore virksomheder i landdistrikterne har mulighed for tilskud til innovationsprojekter til fordel for projekter som kan styrke Dansk Turisme

3: Fem forhold der har betydning for øget efterspørgsel på renoveringsopgaver i private boliger

Byggebranchen oplever i øjeblikket stigende tilgang af renoveringsopgaver i private boliger. De private forbrugere er motiveret til at renovere deres private bolig eller feriehus fordi:

  1. Lav rente også i 2017. Læs mere på business.dk
  2. Større sikkerhed i job og stigende beskæftigelse i byggebranchen. I 2016 og 2017 er der skabt 42.000 nye jobs i bygge- og anlægsbranchen. Læs mere hos danskbyggeri.dk
  3. Fremgang i realløn
  4. Høj friværdi i privat bolig. Siden finanskrisen satte ind er boligejernes friværdi nu på sit højeste niveau siden 2008. De private boligejere er interesseret i energirenovering og optimering af hjemmet. Læs mere hos rd.dk
  5. Stigning i hussalg og boligmarkedet. Læs mere hos nybolig.dk

4: Puljemidler til landsbyfornyelse

Erhvervs- og Vækstministeriet har i hvert af årene 2016, 2017, 2018, 2019, og 2020 afsat kr. 55,7 mio. kr til landsbyer i landdistrikter med færre end 3.000 indbyggere. Puljemidlerne er øremærket landsbyfornyelse og udvikling til arbejde på bygninger og ejendomme.
Link til bekendtgørelse om pule til landsbyfornyelse>