• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Online udvalg af badekar

Har du en stresset og hektisk hverdag? Har du brug for afslapning og afkobling? Svaret på dine bønner er et badekar fra Wellmore A/S. Wellmore er en af Danmarks førende sælgere inden for badekar, spabad og boblebad– alt sammen for at du kan få en følelse af veltilpashed og wellness i hverdagen.

Wellmore har ofte fordelagtige tilbud, og Wellmore er din garanti for lækkert design og kvalitet, når du skal vælge et nyt badekar. Med vores service og knowhow finder du hurtigt et, som både passer til dine vaner, din smag og din økonomi.

Vi har badekar, der er store, små, runde og firkantede – så når du er på udkig efter en lille afslappende svømmepøl til dit badeværelse, så er det om at vælge et fra Wellmore. Vi foreslår, at du besøger en af vores 3 store butikker, hvor du kan se vores fantastiske udvalg og meget andet godt, der kan give dig wellness i hverdagen. Men er turen for lang til vores fantastiske showrooms, så er et besøg på vores hjemmeside næsten lige så godt – her garanterer vi, at du kan finde et, der passer lige præcis til dine badevaner!

Badekar fra Wellmore – wellness til alle og for alle

Wellness, afslapning og luksus er en ret, som er forbeholdt alle – og en ret som du kan indløse nemt og billigt ved at købe dit nye badekar fra Wellmore.

Det behøver ikke at koste en bondegård at få et lækkert nyt badekar, for hos Wellmore finder du Danmarks absolut bedste priser, der kan bringe følelsen af luksus og afslapning ind i din hverdag!

Wellmore leverer ikke prisvenlige badekar, fordi vi har skortet på kvalitet, design, service eller knowhow – tværtimod! – men fordi at vi får vores store udvalg direkte fra fabrikken, hvilket betyder, at vi kan sælge vores kunder ikke kun de billigste, men samtidig også de allerbedste. Ingen andre steder finder du samme kombination af bedst og billigst inden for badekar – Wellmore er din garanti for, at du kan få wellness i hverdagen.

Badekar fra Wellmore er også wellness i luksusklassen

Kræver du kvalitet og moderne design af de ting, du omgiver dig med? Har du en bestemt ide om, hvordan dit perfekte badeværelse skal se ud? Wellmore har et stort og lækkert udvalg i luksuriøse badekar, der kan sætte prikken over i’et i enhver indretning.

Vores luksus badekar er designet i et smukt minimalistisk design med rene linjer og uden alt for mange dikkedarer, og vores mere kræsne kunder vil helt bestemt kunne finde noget blandt vores udvalg. Om man er til skarpe kanter, bløde former eller et stilrent look – så indeholder vores udvalg i badekar noget for enhver smag, men alle har det til fælles, at de er designet i nærved uforgængelige materialer af den bedste kvalitet.

Wellmore er vejen til wellness – både i sjæl og stil.

Wellmore – gode priser og god kvalitet

Skal dit nye badekar stå og trone midt på gulvet i dit lækre store badeværelse, eller skal det stå i hyggehjørnet, med tændte lys på kanten og indbyde til romantik og afslapning? Lige meget hvad du forlanger, så kan Wellmore være behjælpelig – vi har praktisk taget alle størrelser og former inden for badekar.

Se f.eks hjørnebadekar her.

Når du skal købe dit næste badekar, så er dit sikre valg derfor et fra Wellmore! Om du er gammel eller ung, millionær eller millio-temmelig-nær, så garanterer vi, at du kan finde design efter din smag og pris, samt at du kun finder kvalitet og holdbarhed i hele vores store udvalg.

Wellmore skaber wellness i hverdagen for alle – og med et badekar fra Wellmore kan du være sikker på, at kvalitet og økonomi går hånd i hånd!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram