• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Badekar udstilling i Jylland – 1400 m2 stort showroom


Er I på jagt efter et nyt badekar til badeværelset, så kig endelig forbi vores badekar udstilling i Jylland, eller Ringsted. Her har vi i de to udstillinger udstillet badekar til enhver smag. Især i vores Egtved afdeling (Jylland), hvor vi har Danmarks måske største sortiment af badekar. Her findes du omtrent 25 forskellige badekar-modeller, lige fra de fritstående smukke badekar, til badekar med armatur og siddekomfort.

Et badekar er wellness for både store og små, men kan i høj grad også være ekstravagant at kigge på. Find inspiration til indretning af dit badeværelse her.

Hvor kan jeg finde jeres badekar showroom?

Vi har udstillinger i både Ringsted (Sjælland) dog ikke med fuldt sortiment, og Egtved (Jylland) med alt det bedste fra wellness verdenen.

Hvilket udvalg kan jeg opleve?

Med vores mange års erfaring med salg af badekar til privat og erhverv ved vi, at ikke to kunder er ens. Der findes mange behov, ønsker og kriterier som vi selvfølgelig gør vores bedste for at ramme. Derfor har vi nøje udvalgt et meget bredt og dybt produktsortiment, som vi håber også kan dække dine behov. Find nedenfor den kategori, som passer bedst til dine behov.

Siddekomfort i badekar

Vidste du, at det faktisk er muligt at lave badekar med siddekomfort? Du kan altså få badekar hvor ergonomien er i fokus, og du i høj grad vil være mere dækket af vand grundet sædets dybde. Wellmore opererer i fire forskellige komfort-klasser; Børnevenlig komfortergonomisk siddekomfortergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort. Du kan se alle varianter i vores  udstilling, eller læse mere herunder.

NeXt generation badekar – den nye generation

I vores udstilling med diverse badekar, vil du også finde de utrolig populære NeXt generation badekar, som er kendetegnet ved utrolig flot design og enkelthed, samt meget smalle kanter, som giver masser rummelighed – også i de mindre kar. NeXt generation badekar, er muligt grundet en hel ny støbeteknik, som tillader at kanterne kommer helt ned i en tykkelse af 3 cm, hvor ‘normalen’ ligger omkring 8-10 cm. Det betyder i alt sin enkelthed meget mere plads og rummelighed i karret, til gavn for både komfort og brugervenlighed.

Se mere i videoen herunder:

Udvikling – produktion – lagervarer

Hos Wellmore er vi selv med inde over udviklingen af vores badekar, hvorfor vi har udviklet badekar der passer til det nordiske design og funktionalitet. Efter produktion sejles badekarrene til vores centrallager i Egtved hvor vi har et større parti af hver enkelt model. Og hvad betyder det for dig?

Hurtig levering og evt. montering. Vi er med få undtagelser oftest lagerførende med hver enkelt vare, så vi kan hurtigt levere din vare når netop du ønsker det.

Kontakt os gerne hvis du skulle have yderligere spørgsmål.