• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Corona/Covid-19 – hvad med badning i spabad og pools?


Situationen omkring Coronavirus er alvorlig – og vi tænker alle over vores gøren og laden i denne tid.
Ved Wellmore får vi derfor også en del henvendelser fra kunder med spørgsmål omkring badning:

Er det fortsat sikkert at benytte hjemmets spabad eller pool? 

Vi har forhørt os ved Wendt & Sørensen A/S, som er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for: Desinfektion, Adsorption og Filtration  – og dét firma, der producerer netop de vandplejemidler, vi forhandler ved Wellmore. Skal vi danskere undlade at benytte egne wellnesstilbud af frygt for Coronasmitte?
Ingeniør Peter Weisz Knudsen har udfærdiget en samlet informationsskrivelse om badning i private pools og spabade i forhold til Coronavirus og den afledte sygdom COVID-19.

Hele dokumentet – med bl.a. viden om Coronavirusets opbygning mv. – kan læses her.
Deres konklusion er dog entydig:

“Wendt & Sørensens anbefaling er, at private sagtens kan bade videre i deres pools og spabade så længe de er raske og ikke har feber OG der er målt en fri klorværdi på mindst 1 mg/l inden de bader. 

I eventuelle prøvebade i udstillinger skal der også sikres en fri klor på mindst 1,0 mg/l inden der
bades. Og igen sikre at gæster er informeret om, at de skal være sunde og raske for at prøvebade.”

UV-rens som supplement

Wendt & Sørensen A/S henviser til dokumentet ”Technical brief 3 March 2020” fra Verdenssundhedsorganisationen WHO.  Her summeres WHO’s retningslinjer og vejledninger i forhold til: Water, sanitation, hygiene and waste management for the COVID-19 virus.

I det tekniske dokument nævnes også UV-lys som en aktiv medspiller (her direkte oversat): “Det er vist, at andre humane coronavirus er følsomme over for klorering og desinfektion med ultraviolet (UV) lys. Da indhyllede vira er omgivet af en lipidværtscellemembran, som ikke er robust, er COVID-19-virus sandsynligvis mere følsom over for klor og andre oxidationsdesinfektionsprocesser end mange andre vira, såsom coxsackievirus, som har et proteinbelægning.”

Ved Wellmore sælger vi udespa- og svømmespamodeller med integreret UV-rens og glæder os derfor over, at også UV-lys nævnes som en aktiv medspiller i kampen for et rent badevand. Vi skal dog understrege, at UV-rensesystemet ikke kan stå alene i karret, men skal ses som et stærkt supplement til den anbefalede klorbehandling ovenfor. Du skal derfor fortsat benytte klorplejemidlerne som foreskrevet tidligere i indlægget.

God badesæson

I en tid, hvor meget er sat på stand-by, er der bestemt brug for opladning både fysisk og mentalt. Hvis du derfor er den heldige ejer af wellnesstilbud som spa eller pool, så hop i og nyd det.

Og skulle du mangle forsødende wellness-produkter på din matrikel eller ønske at få suppleret op af klorplejemidler el.lign., så er vi fortsat behjælpelige. Wellmore holder nemlig åbent hele døgnet på webshoppen, men står også klar i butikken på Tybovej 3, 6040 Egtved – jf.vores Corona-retningslinjer: Vi passer på hinanden og dig – hjælp os med det.

Ved Wellmore vil vi derfor – som Wendt & Sørensen A/S – ønske jer en rigtig god badesæson trods alt.