• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Drømmen om en svømmepøl


Hos Wellmore har alle mulighed for at komme og kigge på svømmepøl og hvad dertil hører. Kontakt os for den rette rådgivning.

”Mor ved du hvad jeg ønsker mig mest af alt i hele verden?” Katrine på seks år har lige fået læst den sidste godnathistorie og er næsten på vej ind i søvnen. ”Nej min skat. Hvad ønsker du dig aller mest i hele verden?”

Du stryger hende håret og kigger ind i hendes mørkeblå øjne. Hun rækker ud efter dit øre og holder hånden for, mens hun hvisker: ”En svømmepøl”. Du bliver helt varm, mens du kigger ind i hendes forventningsfulde øjne. Det er jo lige præcis en svømmepøl, I har købt til hende, og når hun vågner i morgen bliver det afsløret for hende.

Info: Se liste over vores swimmingspools

Det er faktisk lige før, du ikke kan lade være med at fortælle hende det.

Det kræver alt din voksne viljefasthed at lade være. Men i morgen! Da skal hun have det at vide. Du kysser hende godnat og lister ind i stuen. Deler oplevelsen med din mand, og I glæder jer sammen til at give Katrine hendes svømmepøl. Timer senere ligger du og vender og drejer dig i din seng. Kan næsten ikke sove, fordi det bare er lidt for spændende at afsløre den nye svømmepøl, som Katrine har fablet om i månedsvis. Du troede ellers, du var blevet alt for voksen og alt for gammel til at kunne lade dig rive med af denne før-fødselsdags-spændthed.

Men nu er den der altså igen. Fuldstændig som da du var barn. Og alt dette på grund af en svømmepøl – og et barn som brændende ønsker sig en svømmepøl.

Skal vi hjælpe med at finde den rigtige?

Der er mange muligheder og vi fortæller gerne om dem. Vi vil også gerne give dit et uforpligtigende tilbud på et godt og billigt svømmebassin.

Ring med det samme på: 7555 1700

Køb af svømmepøl

Mens du ligger der i mørket glider tankerne tilbage til dengang det hele begyndte. Katrine havde sagt hele sidste sommer, at hun ønskede sig en svømmepøl. Til sidst begyndte du at søge på Google for at finde en forhandler.

Der var forskellige forhandlere og forskellige priser.

Det var faktisk et stort arbejde at finde frem til den helt rigtige svømmepøl, som lige passede til jeres behov. Men til sidst lykkedes det ligesom det lykkedes at overtale din mand til at det var den helt rigtige gave til Katrine.

Han mente den var lige rigeligt stor, og det var den vel også. Måske var det egentligt lidt blæret, når Katrine skulle fortælle sine kammerater, hvad hun havde fået i fødselsdagsgave.

Men helt ærligt: Når hun nu ønskede sig en svømmepøl, og I havde mulighed for og lyst til at give hende en svømmepøl, hvorfor skulle hun så ikke have en svømmepøl?

Fordi det lød blæret? Det var da et luset argument. Og derfor var det også endt med at Katrines fødselsdagsgave var blevet en svømmepøl.

Salg af svømmepøl

Hos Wellmore har alle mulighed for at komme og kigge på svømmepøl og hvad dertil hører. Vi har butikker tre steder i landet, nemlig Egtved, Aalborg og Ringsted. Husk at tage badetøjet med! Så kan I både prøve de forskellige produkter, og vi kan tage en snak om de forskellige muligheder, I har for at få den helt rigtige svømmepøl, det helt rigtige spabad eller hvad der nu passer til jeres behov.

Vi har veluddannede sælgere, som ved hvilke overvejelser der hører sig til, når man køber svømmepøl og hvilke overvejelser, det er godt at gøre sig. Skal den placeres indendørs eller udendørs? Skal det være i sommerhuset eller hjemme i haven? Skal man prøve at finde en billig svømmepøl på tilbud? Skal man finde en, der er beregnet til selvbyg? Hvor svært er det, når man går i gang med etablering af pøl? Er det en fordel at den er af glasfiber? Hvilken rolle spiller det, hvilken pris den har og hvilke priser kan man regne med, når man køber svømmepøl?

Alt kapacitet på etablering af swimmingpool er desværre udsolgt i 2020.

Overvejer du, at etablere swimmingpool til næste år i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.

Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33

Emil Utoft
Tlf: 24 20 92 96

Wellmore hovednummer
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Skriv direkte til os