• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Sandfilterpumpe til swimmingpool

Måske har du aldrig hørt om sandfilter pumper. I så fald bør du læse videre her, for det er en glimrende opfindelse, når man skal have renset sin swimming pool.

Med opfindelsen af sandfilter pumper er det blevet meget nemmere at have swimming pool. Man tilslutter simpelthen en af de nye sandfilter pumper, som så pumper vandet gennem et sandfilter.

I sandfilteret filtreres diverse partikler og urenheder fra vandet, som pumpes tilbage i poolen.

Vi hjælper med at finde den rigtige sandfilterpumpe til din svømmepøl

Fortæl os hvad du mangler, og vi kan give dig et uforpligtigende tilbud.

Ring med det samme på: 7555 1700

Derved forbliver vandet i din swimming pool rent og klart i stedet for at smudse til, som det var tilfældet, hvis man ikke havde en rensningsordning.

Se sandfilter pumpe i funktion

Hvis du er interesseret i at vide mere om sandfilter pumper, er du mere end velkommen til enten at ringe og spørge eller til at aflægge et besøg i vores butik i Egtved.

Er du i tvivl om de muligheder der er inden for pooltilbehør til swimmingpool, eller fandt du ikke det produkt du mangler? Kontakt os, og få hurtig svar på, om vi kan skaffe det du søger til din swimmingpool.

Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram