• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Sandfilterpumpe til swimmingpool


Måske har du aldrig hørt om sandfilter pumper. I så fald bør du læse videre her, for det er en glimrende opfindelse, når man skal have renset sin swimming pool.

Med opfindelsen af sandfilter pumper er det blevet meget nemmere at have swimming pool. Man tilslutter simpelthen en af de nye sandfilter pumper, som så pumper vandet gennem et sandfilter.

I sandfilteret filtreres diverse partikler og urenheder fra vandet, som pumpes tilbage i poolen.

Vi hjælper med at finde den rigtige sandfilterpumpe til din svømmepøl

Fortæl os hvad du mangler, og vi kan give dig et uforpligtigende tilbud.

Ring med det samme på: 7555 1700

Derved forbliver vandet i din swimming pool rent og klart i stedet for at smudse til, som det var tilfældet, hvis man ikke havde en rensningsordning.

Se sandfilter pumpe i funktion

Hvis du er interesseret i at vide mere om sandfilter pumper, er du mere end velkommen til enten at ringe og spørge eller til at aflægge et besøg i vores butik i Egtved.

Er du i tvivl om de muligheder der er inden for pooltilbehør til swimmingpool, eller fandt du ikke det produkt du mangler? Kontakt os, og få hurtig svar på, om vi kan skaffe det du søger til din swimmingpool.

Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Skriv direkte til os