• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

“Sommer” hver dag — 365 dage om året med udespa på terrassen

Gør forår til sommer

Sig pyt til slud, regn og blæst, med udespa kan du glæde dig over “sommer” året rundt — når du sidder i dit udespa på terrassen. Sæt dig ned i udespaens 38 grader varme vand mens du får skøn massage lige der hvor det gør godt, og mens du samtidig nyder årstidens stjerneklare smukke aftener. Det eneste, du skal gøre, er at løfte på låget og så er der ellers lagt op til wellness på første klasse. Kort sagt kan du med et udendørs spa nyde wellness året rundt – 365 dage.

Udnyt hjemmets uderum med et spabad

Outdoor wellness bliver i højere grad prioriteret i private hjem og sommerhuse – og med god grund. For selvom det sner, regner eller solen skinner, er et udendørs spabad altid klar til at servicere dig med massage og luksus, lige når det passer dig.

Der findes udespa-modeller til både singeliv, til den store børnefamilie og til par, hvor børnene måske er fløjet fra reden og hvor der nu er tid til forkælelse i hverdagen. Nedenfor kan du se 3 gode bud på et udespa, som er perfekt egnet til terrassen.

Haven er vores oase

Uforpligtende rådgivning

Kontakt os

Efter en lang dag på job med mails, telefoner og larm, kan haven ofte være vores oase. Her kan der findes ro og tid til at nyde et dejligt afbræk fra hverdagens trivielle trummerum. Der vil i haven være mulighed for at indrette terrassen med et udendørs spa, som kan værne om dig og din familie, og give jer et dejligt pusterum i det boblende vand – 365 dage, hele året rundt.

Social oase for hele familien

Hvad enten i er 2, 3, 4 eller 5 er et udendørs spabad i høj grad et samlingssted for hele familien. Efter en lang dag med skole, arbejde, sport, lektier og hvad der ellers hører hverdagen til – er det dejligt at have et samlingssted om aftenen, hvor verdens-situationen kan blive vendt.

Udeliv – godt for krop og sjæl

Forskning peger på, at ophold udendørs gør os godt og netop derfor kan en tur i din udendørs spa være den perfekte afslutning på en tur i haven, en tur på din mountainbike eller en lang løbetur. Spaen står klar til at massere dig, der hvor det gør godt. Alle vore spabade tilbyder forskellige antal jets og forskellige massagezoner. Der er derfor stort udvalg inden for både størrelser, komfort og massage.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram