wellmore

Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe

Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe. En varmepumpe forlænger poolsæsonen med 3-4 måneder.

Har du en udendørs pool, så er en inverter varmepumpe en supergod investering. Wellmore pool-varmepumper er i top kvalitet og fungerer helt ned til en temperatur på minus 7o og vil stadig sørge for, at badevandet i din swimmingpool bliver holdt varmt. Det betyder derfor, at du kan forlænge poolsæsonen med 3 til 4 måneder, og i de år hvor vinteren er mild, får du mulighed for at hoppe i poolen næsten hele året.Wellmores sortiment af varmepumper er pt. udsolgt

4 gode grunde til at købe Welldana® Varmepumpe FPH Inverter Plus

 1. Mere velvære
  Mulighed for, at hoppe i poolen når det passer bedst ind i hverdagen — både morgen, aften og på køligere dage.
 2. Lavt energiforbrug
  Anvender inverter teknologi og udnytter den omgivende lufts energi til at regulere poolvandet. Pumpen føler på luft- og vandtemperaturen og regulerer herefter vandet til ønsket temperatur. Kører kun ved behov med lavest mulige energiforbrug.
 3. Lavt støjniveau
  Varmepumperne har yderst lavt støjniveau, fordi de er bygget med energieffektive komponenter og anvender inverter teknologi som producerer varme ved jævn og rolig hastighed.
 4. Fungerer ned til minus 7o
  Forlæng poolsæsonen med 3-4 måneder om året og fortvivl ikke hvis temperaturen når ned på – 7o. Varmepumpen fastholder stadig den ønskede vand-temperatur. Vi anbefaler, at poolen er overdækket med termotæppe eller pool-cover når poolen ikke er i brug.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.
[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
wellmore
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram