• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

MaXXwell udespa produceret i EU

Produktinformation om MaXXwell udespa produceret i EU

Nedenstående finder du udspecificeret produktinformation om MaXXwell udespa produceret i EU.

Brugervenlig canadisk betjeningssystem som kan fjernstyres

Betjeningssystem på MaXXwell udespa produceret i EU er udstyret med Gecko betjeningssystem. Gecko betjeningssystemer er anerkendt globalt for innovative, high-end og brugervenlige systemplatforme og betjeningsløsninger.
Finger-touch-betjening-udespaMaXXwell-EU-udespa-betjeningspanel

Stærk kar produceret i antibakterielt materiale

Kar / skal på samtlige MaXXwell udespa produceret i EU er produceret i 6,3 mm Lucite® acryl Microban®, som yderlig er belagt med 5 mm ABS eco-neutral polymer samt et kraftigt lag fast eco-neutral PUR-skum. Denne unikke sammensætning af kar-materialer betyder, et kar som er exceptionel stærkt, vejrbestandig, isoleret og gennMaXXwell kar, antibaktiel, vejrbestandig og gennemfarvet 6,3 mm Lucite® acryl Microban®emfarvet og som har en lang holdbarhed. Den højteknologiske materialesammensætning er desuden antibaktiel og forebyggende mod bakterieangreb af karret.
Periodisk aftørring vedligholder karrets flotte glans og eventuelle småskrammer kan samtidig nemt poleres væk.
Lucite-acryl-Microban-218x200

Vejrbestandig og gennemfarvet udespa kabinet

Kabinet på MaXXwell udespa produceret i EU er produceret i gennemfarvet vejrbestanding vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur. Kabinettet er modstandsdygtig overfor sollys, ultra violet lys, regn og frost. Lejlighedsvis aftørring betyder, at kabinettet fremstår som nyt i mange år.

Velisoleret, energieffektiv og støjsvag udespa

MaXXwell udespa produceret i EU er bygget med energieffektive og støjsvage komponenter. Hertil kommer en fantastisk isolering, der er designet til nordiske forhold, og som holder på varmen og minimerer fordampningen fra udespaet og sikrer dermed, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.
Udespa-Heatmap-isoleringIsolering-udespa-250x186

Flertrins vandrensningssystem minimerer brug af plejemidler

MaXXwell udespa produceret i EU er udstyret med et flertrins-rensningssystem som sikrer at vandkvaliteten af badevandet er krystalklart og altid i top. Det højteknologiske og effektive rensningssystem er sammen med kar matrialets antibakterielle sammensætning designet med henblik på at minimere forbruget af kemikalier og vandplejemidler. Flertrins-rensningsstystemet består af et eller flere filtre samt en ozongenerator der producerer ozon. Sammen med vand er ozon en effektiv oxidant som hjælper med at eliminerer bakterier.

Udespa med integreret med terapilys

Terapi-lys-ikon
Alle MaXXwell udespa er integreret med terapilys som er kendt for at have positiv indvirkning humør, velvære, energidepoter og vinterdepression. Det er derudover et naturligt supplement til antidepressiv medicin og andre terapiformer imod depression og søvnløshed.

Blå terapilys: Fred, ro, afslappende, harmon

Grøn terapilys: Beroliger, emotionel balance, natur

Gul terapilys: Stimulerer nerver og positive tanker

Rød terapilys i udespaRød terapilys: Stimulerer krop, sind, blodcirkulation

Udespa af øko-neutrale og bio-nedbrydelige materialer

Wellmore-groen-wellness
Både kar og kabinet er produceret i miljøvenlige, øko-neutrale materialer og som er bio-nedbrydelige.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram