☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmore ønsker glædelig jul og godt nytår på 24 sprog


Så er år 2013 ved at gå på hæld og derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle kunder og forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Det husker vi år 2013 for

I foråret blev Wellmore tildelt AAA som er højeste kreditværdighed på kreditvurderingsskalaen, og vi er meget ydmyg over for, at denne normering er en kombination af vores kunders tillid, dygtigere leverandører samt et professionelt, ihærdig medarbejderstab med et godt humør – hver og en skal I have en STOR TAK for jeres bidrag.

Interesse for investering i helbredet

Hos WellMore Bad glæder vi os over, at optimismen er vendt tilbage i 2013 efter turbulente år under finanskrisen.

Interesse for den positive virkning af infrarød lys

Vi oplever således en klar tendens til, at mange betragter wellness produkter som en investering i helbredet, her i blandt de muligheder der med vores sortiment er inden for infrarød lys er til forebyggelse af sygdomme og smertelindren.

Bedre wellness- og badeoplevelser til handicappede

Kunderne har også fået øjnene op for at WellMore har produkter i sortimentet som kan øge handicappedes velvære når de bader.

Bad og Wellness til fritid og udeliv

Der er også en klar tendens til at folk frem for at rejse ud for at hoppe i bølgernes blå i syden kikker på mulighederne for wellness i have og på altan fordi det er en investering som gør godt både for krop og sjæl og kan bruges igen og igen mange år fremover.

Vores kunder betyder alt

Vores kunder betyder alt, og med god og professionel rådgivning og gode tilbud fra WellMore ser vi ser frem til at hjælpe endnu flere danskere til bedre velvære i dagligdagen. Glædelig jul Vi ses i det nye år.