• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Saunatønde til haven – wellness i eget hjem

Med en sauna tønde til haven, har du mulighed for at tilføre wellness og udeliv, lige direkte ind i din baghave. Kan glæden være større end en aften med bålhygge og latter, for til sidst at slutte af med en time i din udendørs sauna tønde?

Mange muligheder for placering

Går du med tanker om at integrere en sauna tønde i privaten eller sommerhuset, er placering af sauna en vigtig ting at tage sig for øje. Du kan tænke saunaen ind i miljøet med resten af huset, hvis du eksempelvis er ved at anlægge ny flise eller træ-terrasse.

3 gode råd til placering af sauna tønde:

✅ Stil saunatønden på fliser eller træ-terrasse – saunaen kræver en plan og stabil flade, som er dimensioneret til vægten af saunaen

✅ Tænk gerne en flisegang til saunaen med i processen. På den måde slipper du for at slæbe skidt og jord med ind i saunaen hvis du går barfodet

✅ Placer evt en trellebænk eller lignende ved siden af saunaen. Så er der plads til at du kan sætte dig og tage 2 minutters pause inden du fortsætter i varmen

Inspiration til dit projekt

Hos Wellmore, fører vi både liggende og stående saunamodeller. Herunder kan du få lidt inspiration til placering og miljø.

Et flot miljø ved et hus, som ligger ved havet. Her har kunden placeret saunaen i venstre side af billedet, så de kan sidde og kigge ud over havets brusen.

Stående eller liggende sauna?

Der fås både stående og liggende sauna tønder. Udseende og størrelse differentierer de to modeller fra hinanden. Hvilken der falder bedst i netop din smag, vil vi lade dig vurdere. Du kan se vores to modeller inden for udendørs sauna herunder.

Brændefyret eller elektrisk ovn?

I de to forskellige modeller, kan du få både elektrisk og brændefyrede ovne. Hver ovn har sine fordele.

Fordele ved en brændefyret ovn ✅

 1. Har du i forvejen et træfyret vildmarksbad eller almindelig brændeovn i huset, er det oplagt med en brændefyret ovn
 2. Skaber en rå og ‘back to nature’ stemning med de levende flammer bag ovnens glas
 3. Ingen udgifter til strøm

Fordele ved en elektrisk ovn ✅

 1. Hurtig opvarmning – især med en 8 Kw ovn
 2. Ingen snavs og bark i saunaen fra træ
 3. Stil blot på termostatet – ingen optænding med aviser osv.

Personaliser din sauna med maling

Alle vore saunaer bliver leveret ubehandlet til kantsten. Dette har den fordel for dig, at du kan male det i den farve du ønsker. Ofte ser vi at folk vælger en farve, der passer deres hus eller sommerhus. Der kan ligeledes leges med forskellige farver, som giver mere spil til saunaen.

Se blandt andet dette eksempel med en Bornholmer rød farve, krydret med sort som giver en dejlig lun farve til saunaen. Eller se hvordan man kan kombinere både vildmarksbad og saune i ét, som på billedet til højre fra vores udstilling i Egtved.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram