• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmore siger tak for 2015


Glædelig jul og TAK for året, der gik.

Et nyt år venter lige om hjørnet og vi vil gerne rinde året af med at sige tusind tak for et begivenhedsrigt år til kunder, samarbejdspartnere, leverandører, venner af Wellmore, ja hver og én som har fulgt Wellmore hen over året.

Fokus på udvikling og service

Badeprodukter med Nordisk stil rykker ind hos danskerne

Wellmores kunder betyder ALT. I 2015 har vi derfor også øget produktudviklingen. Med udgangspunkt i kundernes drømme og udfordringer og i samspil mellem tidens trends og hvad der teknologisk er muligt, har vi fokus på at udvikle spændende bade- og wellness produkter. Designmæssigt er der en tendens til, at kunderne de næste år vil rette blikket mod den nordiske arkitektur- og design stil. MaXXwell SEVILLA badekar og MaXXwell MALAGA badekar er således nyeste medlemmer i vores badekar sortiment, som med de enkle og stilrene linjer stilmæssigt læner sig op ad den nordiske stil og disse to flotte badekar er netop resultater af dialogen mellem vores kunder og Wellmores udviklingsteam.

Infrarød terapi og velvære i hverdagen

Når vi ser tilbage på året kan vi med glæde konstatere, at vores hjertebarn “produktgruppen Infrarød terapi & velvære” oplever en massiv efterspørgsel. I 2015 har salget ikke alene koncentreret sig til vintermånederne, men fordelt sig over hele år 2015. For at møde den stigende interesse, har Wellmore også på dette spændende produktområde øget ressourcerne til udvikling. Vi kan derfor tilbyde et bredt sortiment inden for infrarøde produktløsninger i tidssvarende design, integreret med nyeste gennem testede teknologi. Wellmores MaXXwell infrarøde kabiner er eksempelvis alle integreret med en unik varme- og luftteknologi som er overraskende behagelig.

Se sortimentet på vores hjemmeside eller i vores showroom, som altid er opdateret med de nyeste produkter.

Udeliv med wellness 365 dage om året

Dagligdagens stress og jag i mange hjem, øger ønsket om at gøre noget godt for sig selv når man har fri. Her er det oplagt at udnytte de kvadratmeter man har til rådighed privat, og investere i produkter som har positiv indflydelse på trivselen. Fordi vores sortment også henvender sig til hjemlig hygge, velvære og udeliv året rundt, har vi i 2015 på trods af at sommeren både har været regnfuld og kølig haft travlt med at rådgive kunder om hvordan de skaber en skøn wellness oase til afslapning og hygge i hjemmets udemiljø.

Klar til det nye år

Med de mange tiltag der blev lanceret i 2015, samt de nye som er på vej, ser vi frem til et fortsat godt samarbejde i 2016 og takker Jer for et godt samarbejde i året der gik.

Rigtigt glædelig jul og godt nytår 2016 fra hele Wellmore-teamet!