• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Tak for 2016 – godt nytår

Glimt-i-julen

Wellmore ønsker glædelig jul og siger TAK for et godt år

Så blev det jul igen, og 2016 lakker allerede mod enden. Wellmore siger tak til alle kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset for et godt år. Det har været et år med fuld fart på og med et væld af spændende projekter, nye tiltag, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Lige om hjørnet venter 2017, vi har mål, sejlene er sat, ærmerne smøget op og vi kan afsløre, at fra 2. januar har vi ansat en ny kørende salgsrådgiver. Vi er altså mere end klar til at lægge fra land og tage fat på 2017.

Fokus på wellness og det gode liv

Wellness i hverdagen er en nøgle til at få mere overskud og livskvalitet. Hos Wellmore banker vores hjerter for, at alle får mulighed for at nyde de mange fordele, der er ved at have adgang til wellness i hverdagen. Vores kunder er vores verden og eksistensgrundlag, og derfor har vi i 2016 også haft fuld fokus på, hvad vores kunder efterspørger, tidens trends og hvordan vi med vores ekspertise, viden og udvikling kan gøre en forskel til fordel for det gode liv.

Nye tiltag, produktnyheder og medarbejdere

Wellmore-lagerNy-lagerhalDSC_0052IMG_0668

Ny lagerhal og showroom

Wellmore lancerede i 2016 en vifte af spændende tiltag og produktnyheder. Vi har således udvidet vores lagerkapacitet med en ny lagerhal, og i Ringsted har vi åbnet et nyt showroom.

Produktnyheder

På produktsiden har vi blandt andet lanceret en ny generation af badekar og udvidet sortimentet med spændende vildmarksprodukter af høj kvalitet.

Nye medarbejdere

I 2016 har vi budt to nye medarbejdere velkommen: Bruno Pedersen, som arbejder på lageret, og Mads Hougaard, som er ansat i vores salgs- og markedsføringsafdeling. Vi har endvidere ansat en ny kørende salgsrådgiver, der starter fra 2. januar 2017, og som vi glæder os til at præsentere dig for.

Glædelig jul og godt nytår

Tak, vi er taknemmelige for, at du har været en del af 2016, og vi glæder os til at tage fat på 2017 sammen med dig!

Hele Wellmore-teamet ønsker, at julen må fylde dit hjem med glæde, kærlighed og latter. Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram