• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Stort udvalg af udespa hos Wellmore

Ude spa eller inde spa? – der er en verden til forskel! Med et ude spa mærker du naturens friske pust, og dit ude spa giver dig velvære i krop og sjæl – bedre kan det næsten ikke blive! Et ude spad byder på unikke oplevelser for dig og din familien. Det kan være de sene stunder, hvor stjernehimlen betragtes med et glas vin i hånden. Eller søndag morgen hvor hele familien hopper i inden brunchen skal indtages. Et ude spa byder bare lige på det mere end et inde spa! Lad du forføre for en stund i vores verden af lækre ude spa – du bliver sikkert forelsket!

udespa-showroom

Køb dit ude spa hos os!

Der er mange grunde til, at du bør kigge nærmere på vores udvalg inden for ude spa, inden du bestemmer dig. Alle ude spa leveres komplet med vinterisoleret kar og kabinet samt markedets kraftigeste topcover beregnet til det danske klima. Kar kan efter ordre leveres i mange forskellige farver. Desuden har vi ude spa i et utal af størrelser og modeller. Har du lyst til at få brugt kroppen inden dagens opgaver skal løses, så har vi også ude spa med svømmetræner. Via modstrøm kan du hurtigt få svømmet en god tur, og så er dagens motion overstået! så ligemeget om du er til afslapning og wellness eller har trang til lidt fysiske udfoldelser, så har vi et ude spa der matcher dine behov.

Se vort store udvalg af ude spa her!

Få grundig vejledning i ude spa

Når man står over en investering, som et ude spa er, så er det vigtigt, at man får det helt rigtige produkt, der lever op til ens forventninger. Generelt er vores produkter af en høj standard, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på at få et velfungerende og holdbart ude spa, når du køber det igennem os. Desuden er vi gerne behjælpelige med at vejlede dig, så du får et ude spa som dækker dine behov. For os er en god handel lig med tilfredse og glade kunder! Kontakt os på telefon 75551700 eller benyt kontaktformularen, så står vi gerne til rådighed!

BOOK rådgivning – Udeliv med spa

Drømmer du om et spændende udemiljø med wellness, udeliv og udespa?
Book Wellmores dygtige rådgiver og få professionel rådgivning til dine drømme.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender ca. 6 gange om året.
  [mc4wp_form id="82"]

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram