☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Stort udvalg af udespa hos Wellmore


Udespa eller indespa? – der er en verden til forskel! Med et udespa mærker du naturens friske pust, mens du nyder velvære og massage af krop og sjæl – bedre kan det næsten ikke blive! Et udespa byder på unikke oplevelser for dig og din familien. Det kan være de sene stunder, hvor stjernehimlen betragtes med et glas vin i hånden. Eller søndag morgen, hvor hele familien hopper i inden brunchen skal indtages. Et udespa byder bare lige på det mere end et indespa! Lad dig forføre for en stund i vores verden af lækre udespabade – du bliver sikkert forelsket!

Køb dit udespa hos os!

Der er mange grunde til, at du bør kigge nærmere på vores udvalg inden for udespa, inden du bestemmer dig. Alle udespa leveres komplet med vinterisoleret kar og kabinet samt markedets kraftigste topcover beregnet til det danske klima. Kar kan efter ordre leveres i mange forskellige farver. Desuden har vi udespa i et utal af størrelser og modeller. Har du lyst til at få brugt kroppen inden dagens opgaver skal løses, så har vi også udespa/ minipool med svømmetræner. Via modstrøm kan du hurtigt få svømmet en god tur og så er dagens motion overstået! Så ligemeget, om du er til afslapning og wellness eller har trang til lidt fysiske udfoldelser, så har vi et udespa, der matcher dine behov.

Se vort store udvalg af udespa her!

Få grundig vejledning i ude spa

Når man står overfor en investering som et udespa, så er det vigtigt, at man får det helt rigtige produkt, der lever op til ens forventninger. Generelt er vores produkter af en høj standard, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på at få et velfungerende og holdbart udespa, når du køber igennem os. Desuden er vi gerne behjælpelige med at vejlede dig, så du får et udespa, der dækker dine behov. For os er en god handel lig med tilfredse og glade kunder! Kontakt os på telefon 75551700 eller benyt kontaktformularen, så står vi gerne til rådighed!

BOOK rådgivning – Udeliv med spa

Drømmer du om et spændende udemiljø med wellness, udeliv og udespa?
Book Wellmores dygtige rådgiver og få professionel rådgivning til dine drømme.

  Skriv direkte til os