☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udendørs spa i træ – til haven i privaten eller sommerhuset


Med et udendørs spa i træ, kan du tilføje wellness til din have i privaten eller måske i dit sommerhus. Det er fedt med afslapning, wellness og hyggelige samtaler, når man sidder i det 40 grader varme vand og kigget på stjernernes funklen.

Et udendørs spa i træ kan kan være enten et vildmarksbad som er fremstillet i træ, eller et udendørs spa med kabinet i vedligeholdesfri PVC.

Se alle vores vildmarksbade her

Se alle vores udendørs spabade her

Vildmarksbad i træ

Med et vildmarksbad får du et udendørs spa i træ, som går helt ‘back to nature’. Det gør det fordi, at du fyrer karret op via en brændefyret ovn, hvor vandet løber ind forbi. Dermed opvarmes det af manuel fyring. I et vildmarksbad har du ingen spafunktion, men kan mere sammenlignes som et dejlig varmt karbad. Forskellen er blot, at i et vildmarksbad, kan du have alle vennerne, eller hele familien med til en hyggeaften under en stjerneklar himmel.

Det er fantastisk hyggeligt, at sidde i fuldstændig ro og mag og lade vandets varme omfavne kroppen alt imens du nyder en velfortjent kold drik. Et vildmarksbad tager alt efter model og brændeovn, ca. 2-4 timer for at tænde op.

Et vildmarksbad er altså et udendørs spa i træ, men blot uden selve massagedelen da der ingen teknik sidder på vildmarksbadet.

Udendørs spa i vedligeholdelsesfri PVC

Er du på udkig efter et udendørs spa, kan det være en god ide at købe et med kabinet i vedligeholdelsesfri PVC. Dermed har du en længere levetid, og skal ikke til at udskifte og behandle kabinettet.

Fordelen ved et regulært udendørs spabad er, at du har vandmassage i karret. Kontra et vildmarksbad uden nogen form for pumper og teknik, hvilket betyder mere wellness fra wellnessophold som du kender dem.

På et udespa sidder der altid et varmelegeme og nogle pumper. Varmelegemet sørger for at holde og opvarme vandet, via en elektronisk styring. Det betyder altså at du skal lave knap så meget, og blot skal tænde på knappen og sætte dig ned for at nyde vandets varme.

Udeliv og wellness i én

Med et udendørs spa i træ, hvad enten det er et vildmarksbad eller et rigtig udespa, har du muligheden for at tilføre wellness til hverdagen. Hvad kan være bedre end at hoppe i spaen når det lige præcis passer dig?

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak, eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.