• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Coverløfter HUDSON
Coverløfter HUDSON – Coverløfter til din udespa Døjer du med at løfte låget af din spa, kan en coverløfter være en god ide. HUDSON er en coverløfter, som installeres med fødder under spaen, så det er spaens vægt, der holder løfteren. Den gør det nemmere for dig at løfte låget af spaen.
covermate-ii-cover-butler
covermate-ii-cover-butler
covermate-ii-cover-butler
covermate-ii-cover-butler
covermate-ii-cover-butler
covermate-ii-cover-butler
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Coverløfter HUDSON

3.995,00 kr.

Forventet levering 1-2 dage

Beskrivelse

Coverløfter HUDSON – Coverløfter til din udespa

Døjer du med at løfte låget af din spa, kan en coverløfter være en god ide. Coverløfter HUDSON er en coverløfter, som installeres med fødder under spaen, så det er spaens vægt, der holder løfteren. Den gør det nemmere for dig at løfte låget af spaen.

Let og bekvemt til nydelsesdelen

Når trangen til at lade sig forkæle af det varme vand og de velplacerede massagedyser melder sig, skal der helst ikke stå noget i vejen for udsigten til denne spanydelse. Det kan derfor blive en kilde til frustration, hvis spabadets cover pga. vægt eller format, er svær at håndtere. Her er en coverløfter en fantastisk hjælpende hånd i hverdagen. En anordning, der let betjenes og som letter dig for uhentsigtsmæssige løft eller vrid. En coverløfter hjælper dig let og bekvemt til nydelsesdelen – og det var jo i bund og grund netop dén del, du så frem til ved anskaffelsens af din private luksusoase i haven.

Coverløfter HUDSON er oplagt at overveje, når du anskaffer dit spabad. Men Coverløfter HUDSON er også en oplagt gaveidé som supplement til købet senere, hvis kroppen eller mageligheden begynder at værke.

OBS: Coverløfter HUDSON kræver cirka 70 cm bagtil spaen, når coveret køres af. Coverløfteren kan ikke benyttes, hvis din spa er indbygget i træterrasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram