☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell LUCCA badekar – 2. Sortering

Varenummer: 6834dz_e2-1

5.950,00 kr.

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Læs mere
165 x 90 x 58 cm
Antal personer: 1
Fritstående badekar
2. Sorteringsmodel
Delbetaling
177 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.950 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 177 kr. Samlede kreditomk. 2.517 kr. Samlet tilbagebetaling 8.467 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,17%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

165 x 90 x 58 cm
2. Sorteringsmodel
Fritstående badekar
Antal personer: 1
Liter: 180
Tørvægt: 50 kg
Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
Inklusiv over- og afløbssæt med pop-op ventil
Kan ses i showroom
Vægt 50 kg
Størrelse 165 × 90 × 58 cm
Brand

MaXXwell

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

LUCCA – som taget ud af et eventyr

Der er noget eventyrligt over et smukt, nostalgisk badekar som LUCCA. Karret putter dig ned i en dyne af bobler og varme, som at være Tommelise og bade i bladet fra en lilje.

Den elliptiske form og karrets fine design, sender minder tilbage til barndommen, hvor badet var en del af legen og hele verden var til for dig. Lad os blot kalde det et nostalgisk badekar.

Nostalgisk badekar, når det er smukkest

Ellipseformen gør karret elegant og luksuriøst. LUCCA fra MaXXell er smukkest, hvis det kan stå frit, og karrets dimensioner gør dette muligt i de fleste badeværelser.

Sæt en grøn plante eller en hvid orkidé på gulvet ved siden af dit badekar, så får du et helt særligt elegant udtryk, som de fleste vil beundre.

Suppler med dit yndlingsarmatur og fuldend udtrykket.

Den gode dybde holder dig varm

MaXXwell LUCCA har runde, bløde former, der tiltaler både øjet og kroppen, og så er det både let at rengøre og vedligeholde.

LUCCA er et dybt kar, så hverken knæ eller skuldre stikker op over vandet, når du dykker i til næsen.

Siddekomforten er behagelig og afslappet grundet den ovale form. Og så er LUCCA selvfølgelig støbt i superholdbart sanitetsakryl, der aldrig virker koldt mod huden.

MaXXwell LUCCA er et badekar i serien NeXt Generation, som tillader utrolig tynd kant og bidrager til mere rummelighed og elegance i dit badeværelse.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer om MaXXwell LUCCA badekar:

 • Fuldstøbt og er derfor uden nogle synlige samlinger i karret.
 • Fremstillet i stærk sanitetsakryl i høj kvalitet
 • Yderligere forstærket med glasfiber.
 • Rustfrit stålstel med justerbare fødder så det passer til alle gulve
 • Komplet med bundafløb og overløb.
 • Mål: 165 x 90 x 58 cm
 • Vandindhold: 180 liter

installationsvejledning_KF-6834

Download produktark

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen