☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell TAURUS infrarød sauna

Varenummer: rshy-w1

12.720,00 kr.

High-end infrarød wellness for 1 person

 
Læs mere
95 x 105 x 195 cm
Antal personer: 1
1.300 Watt
Rygstøtte og Ionizer som sikrer ren luft i kabinen medfølger
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Delbetaling
448 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.720 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 448 kr. Samlede kreditomk. 3.392 kr. Samlet tilbagebetaling 16.112 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,28%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

95 x 105 x 195 cm
Antal personer: 1
Max forbrug 1.300 Watt
150 kg
Bluetooth + højtalere i kabine
20-70 ℃
0-90 min.
El-tilslutning: Strøm: 230 V / 13A – separat gruppe
FAR-infrarøde stråler
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Terapilys og hvidt læselys
Canadisk FSC certificeret Hemlock / Udv: hvidlakeret finér
Rygstøtte og Ionizer som sikrer ren luft i kabinen medfølger
Kan ses i showroom
Vægt 150 kg
Størrelse 95 × 105 × 195 cm
Brand

MaXXwell

Tidsløs, elegant og rummelig. MaXXwell TAURUS er mere end en infrarød sauna. Med denne model har vi såvel haft fokus på design, såvel som kvaliteten af indholdet.

5 gode grunde til at købe en MaXXwell Taurus

 • Stilrent og luksuriøst design
 • Integreret Ionizer som sikrer ren luft i kabinen. Ionizeren fjerner støv, pollen, bakterier og andre forurenende partikler
 • Integreret terapilys – en ekstra kilde til velvære og sundhed
 • Rygstøtte medfølger
 • Canadisk FSC certificeret hemlock træ indvendigt – hvidlakeret finér udvendigt

Infrarød wellness til én person

Med MaXXwell TAURUS får du en nydelig og elegant infrarød sauna til én person. Nyder du et afbræk i hverdagen helt alene og er du vild med et tidsløst design, så er en infrarød TAURUS-sauna noget for dig. Det æstetiske design kan passe perfekt ind på badeværelset, dit walk-in værelse eller kontoret.

MaXXwell TAURUS – toppen af poppen

I denne infrarøde får du den ultimative blanding af god varme og et flot udseende. Smid håndklædet over den medfølgende rygstøtte, varm kabinen godt op – og tag en kold drik med i saunaen. Herfra kan du drømme dig til varmere steder, alt imens kabinen dejligt opvarmer din krop. Er du klar til wellness i hverdagen, garanterer vi for en dejlig varme.

HY-W1-W2-W3-ir-sauna-Installationsvejledning-og-brugermanual

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund.

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til infrarøde saunaer. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om.
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering.
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.

Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech