☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell RIMINI BLACK badekar – Udstillingsmodel

Varenummer: 6807bbdz_e2_1

8.000,00 kr.

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Læs mere
180 x 87 x 65 cm
Antal personer: 1
Fritstående badekar
Udstillingsmodel

1 på lager

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.640 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,79%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

180 x 87 x 65 cm
Udstillingsmodel
Fritstående badekar
Antal personer: 1
Liter: 260
Tørvægt: 50 kg
Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
pop-up ventil med afløbsslange
Skåle-effekt som giver en helt ny dimension til det traditionelle badekar
Kan ses i showroom
Vægt 50 kg
Størrelse 180 × 87 × 65 cm
Brand

MaXXwell

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Sort italiensk-inspireret badekar med bløde kurver, som gør dig blød i knæene. Er du til romantisk islæt og skarpe kanter? RIMINI BLACK fra MaXXwell er vores nye skud på stammen inden for det helt moderne badekar. Her får du en designperle – sort elegance udvendigt, men med hvid ‘indsats’, hvilket gør det rengørings-venligt for kalk og smuds fra vandet. RIMINI BLACK er til dig, som er modig og vil lege med helt nye tanker inden for design af dit badeværelse.

Elegant møde mellem kontraster

Kontraster er et stærkt virkemiddel i al design og RIMINI BLACK er godt eksempel herpå. Den første – og mest åbenlyse kontrast – er naturligvis den farvemæssige modsætning. Den dybsorte yderbeklædning mod inderkarrets rene glanshvide overflade. Det giver ikke alene en smuk visuel kontrast, men sikrer dig også rengøringsmæssige fordele af ikke-ubetydelig karakter. Men også formmæssigt har vi i udviklingsprocessen arbejdet med mødet mellem kontraster. Karrets blødt kurvede skåleform emmer af elegance og lethed. Det svæver nærmest ved gulvhøjde og inviterer til ro, renhed og mentalt frikvarter.  Bemærk, at det tilhørende armatur står majestætisk og snorlige i baggrunden. Dermed danner det en dyb kontrast til det buede kar, men samtidig beriger det karrets bløde formsprog. Kontraster, der komplimenterer hinanden og fremhæver hinanden.

4 gode grunde til at vælge RIMINI BLACK

 • Hvid akryl indvendig – rengørings-venligt i forhold til kalk og smuds
 • Stort og rummeligt badekar med god plads
 • Helt nyt design, der gør dit badeværelse unikt
 • Sanitetsakryl forstærket med glasfiber på undersiden giver mange års levetid til dit kar

Tænk nyt – tænk sort

I mange år har vi styret direkte efter hvide sanitetselementer til baderummene. Enkle elegante og rene flader – praktisk og velkendt. For nogle er det fortsat førstevalget, men for andre er det blevet for traditionelt. De søger nyt: nye virkemidler, nye former, nye farver – elementer med mere kant. RIMINI BLACK er netop en sådan nytænkning. En nytænkning, der faktisk kan benyttes på flere måder. Ikke alene hvis hele dit baderum skal renoveres eller opbygges fra bunden. Men også for de mange, der blot søger en ny løsning til et eksisterende baderum – et moderne islæt, der vil sætte baderummets øvrige elementer i en ny og mere moderne kontekst. Man behøver nemlig ikke udskifte håndvask mv. fordi man tilfører rummet et sort kar. Lad blot karret stå som en dybdeskabende kontrast blandt de ellers hvide elementer. Med tekstiler og accessoires kan du så trække elementerne sammen og skabe en harmoni i baderummet. En opdatering af dit baderum til et helt andet budget end, hvis rummet skulle opbygges forfra.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer:

 • Sort akryl udvendig – hvidt indvendig
 • 180 x 87 x 65 cm
 • Forkromet overløb
 • pop-up ventil med afløbsslange
 • Skål-effekt, eksklusivt nærmest svævende elegance og lethed
 • Justerbart stålstel med fødder

Installationsvejledning-6807-RIMINI

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen