☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell STELLA Brusekabine

Varenummer: øm-a6045l

6.900,00 kr.

UDSTILLINGSMODEL

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Læs mere
110 x 80 x 220 cm
Udstillingsmodel
Inkl. badekar
Billig fragt

2 på lager

Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.574 kr. Samlet tilbagebetaling 9.474 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,82%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

110 x 80 x 220 cm
Udstillingsmodel
Inkl. badekar
Billig fragt
Vægt 120 kg
Størrelse 110 × 80 × 220 cm

MaXXwell STELLA Brusekabine

UDSTILLINGSMODEL

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Enkel og elegant badekabine fra WellMores sortiment af kabiner. Det asymmetriske design giver elegance til badeværelset. Det enkle udtryk tilfører rummet stil og design. At brusekabinen er asymmetrisk, giver kabinen rummelighed, men det giver også kabinen muligheden for at passe ind i et mindre badeværelse.
Det gråtonede glas i fronten og gråtonet frostet glas på bagvæggen, indbyder til ren afslapning. Sædet i kabinen, gør det muligt at sidde ned og nyde det beroligende vand fra topbruserens mange dyser. Bundens dybe mål, giver dig mange anvendelses muligheder. Er det de små børn der gerne vil have et karbad, eller har du brug for at tage et hurtigt og nemt fodbad? Mulighederne er mange.
Brusekabinen er ud over topbruser, indrettet med flot håndbruser, udført i forkromet metal. Kabinen er udstyret med en glashylde der med sine krom detaljer, giver et eksklusivt udtryk inde i kabinen. Brusekabinens bund er fremstillet i armeret sanitets akryl, og i bunden har nopper, for at du kan stå mere stabilt under det rindende vand.

Enkelt og elegant badekabine fra MaXXwell

Asymmetrisk elegance med skydedør, giver badeværelset et stilrent og elegant look. Brusekabinen udstråler luksuriøs wellness og indbyder til mange gode stunder.

Brusekabinen har følgende udstyr:

 • Børnebadekar
 • Topbruser
 • Håndbruser
 • Sæbehylde
 • Termostat blandingsbatteri.
 • Gråtonet glas i fronten og grå frostet bagglas.

Mål: 110 x 80 x 220 cm.

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...