☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell ergonomisk rygstøtte til sauna

Varenummer: rs-backrest_ceder

895,00 kr.

Læs mere

Yderligere information

Størrelse 91 × 30 × 20 cm

MaXXwell ergonomisk rygstøtte til infrarød- og traditionel sauna

Optimal rygstøtte og komfort i din sauna

Få støtte til både lænd og ryg med WellMore’s nyeste ergonomiske rygstøtte. Som det fremgår af billedet, er ‘hvirvlerne’ i rygstøtten fleksible – det betyder, at de tilpasser sig den enkeltes ryg, så rygstøtten følger og støtter kroppens naturlige svaj. Dermed sikres du en sundere siddestilling og en optimeret siddekomfort under saunasessionerne.

De fleste mennesker har en tendens til at falde lidt sammen i kroppen, hvis de sidder op ad en plan flade over længere tid. Og da den afslappende opvarmning i en sauna løsner ekstra op og blødgør muskler, så sænker skuldrene sig helt under saunasessionen. Derfor kan det være fordelagtigt med en rygstøtte, der tilbyder ergonomisk korrekt støtte, så du opretholder en god siddestilling fra start til slut. Ingen sammenfald i overkroppen og dermed fri ubesværet vejrtrækning og helende varme i hele kroppen.

Rygstøtten er udført i cedertræ og du er derfor sikret dig en robust varmesikker løsning i din sauna mange år fremover. Bemærk, at rygstøtten kan benyttes i både traditionelle saunaer og i de infrarøde kabiner.

En oplagt gaveidé til dig selv eller en, du har kær.

Dimensioner:

Højde: 91 cm

Bredde: 30 cm

Dybde: 20, hvor den er dybest for neden

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...