☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

Zavepower – Spa Energy Optimizer til Balboa styringen

Varenummer: 2000897

4.495,00 kr.

Opvarm vandet i din udespa når strømmen er billigst

Læs mere
Passer til alle vores udespa med TP-Balboa styring
Styr via Wifi
Nem installation
Tilsluttes BALBOA styringen

Yderligere information

20 x 15 x 5 cm
0,2 kg
Styr via Wifi
Nem installation
Tilsluttes BALBOA styringen
Passer til alle vores udespa med TP-Balboa styring
Vægt 0,2 kg
Størrelse 20 × 15 × 5 cm

Zavepower – energioptimerende smartbox til udespa

Har du udespa og ønsker du at nedbringe udgiften til strøm?

Med en Zavepower installeret i dit udespa, får du mulighed for at spare en væsentlig del af omkostningen til el og samtidig belaste miljøet mindst muligt. Zavepower er den første integrerede energioptimerende smartbox på markedet for spabade. Den kan eftermonteres på alle spabade med Balboa-styresystem og styres let via din smartphone.

Zavepower Spa Energy Optimizer bliver spaens overordnede opvarmnings-styresystem og vælger automatisk, at opvarmningen sker, når belastningen på elnettet – og dermed også prisen – er lavest. Derved sikrer du dig et dramatisk fald i varmeomkostningerne og hjælper samtidig miljøet. Via din smartphone fastsætter du, hvilke kilowatt-priser, du ønsker spaen skal varmes ved eller på hvilke dage. Zavepower – det smarte valg til udespa – der hurtigt kan tjene sig hjem.

Bad med ren samvittighed

Med en Zavepower Spa Energy Optimizer installeret har du altså stadig opvarmet badevand, når du er klar til at bade; blot til en langt lavere driftspris i dagligdagen og med mindre belastning af elnettets travle perioder. Dvs. stadig maksimal forkælelse, men med minimeret elregning.

Zavepower – et økonomisk og klimasmart tilvalg

Zavepower giver særligt god mening for folk med variabel elpris. Men også ved fast elpris, kan du let opsætte efter dit forbrugsmønster, så du reducerer din elregning. Måske ved du, at du, i den kommende uge, kun har mulighed for at benytte spaen i weekenden. Via din smartphone sænkes spaens badevandstemperatur ugens første dage, mens opvarmningen først opstartes torsdag/fredag, så du kan liste ud til luksuriøse 39° med morgenkaffen lørdag, præcis som du plejer.

En fordel ved udespa, er jo netop, at spaen – modsat et vildmarkskar – ALTID står klar med opvarmet vand! 38-39° brusende boblehav til fri disposition 24 timer i døgnet. Men en Zavepower får du mulighed for at tilpasse spaen dit bademønster og dermed spare mange penge – og uden at gå på kompromis med din wellnessstunder.

Overvejer du udespa, men er bekymret for strømforbruget?

Køb Zavepower i samme ombæring som dit udespa – og optimer energiregnskabet allerede fra dag 1. En lille merudgift ved indkøb, der hurtigt tjener sig hjem… og bliver ved… og ved og ved….

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...