• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Kemikalier til swimmingpool

Klorfri desinficering – aktiv ilt, algemiddel, flokmiddel osv. Man kan hurtigt blive forvirret, når det drejer sig om kemikalier i swimmingpool.

Hvilke kemikalier skal man bruge til hvad? Hvilke er vigtige? Og hvilke kemikalier er mindre vigtige?

Se hele Wellmores sortiment af kemikalier og plejeprodukter til swimmingpool her>>

Kontakt Wellmore for gode råd og vejledning

Enhver nybagt swimmingpool-ejer vil gerne gøre sig umage med at ordne swimmingpool og derfor bliver det ekstra vigtigt at få styr på alle de kemikaler man kan og måske skal bruge.

Hvis du er i tvivl om hvilke pool kemikalier du skal bruge til at ordne svømmepøl, er du velkommen til at kontakte os og spørge. Hos Wellmore rådgiver vi dig gerne om brug af kemikalier til swimmingpools. Det gælder uanset om du er ude på at få den rigtige pH regulering eller du bare vil sikre dig, at farlige bakterier ikke overlever og trives i vandet.

Kemikalier kan bruges til meget og er en stor hjælp, når man skal holde sin svømmepøl i orden, men samtidig er det vigtigt at bruge dem rigtigt.

Vi hjælper med at finde de rigtige kemikalier til din svømmepølEr du i tvivl om hvilke pleje- og kemiprodukter du skal anvende til din swimmingpool? Kontakt os, vi er klar til at hjælpe dig med uforpligtende rådgivning.
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram