• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Sommeren 2020 – Staycation – ferie hjemme

Netop i år har mange mennesker måttet sande, at sommerens rejse til det græske ø-rige eller den franske riviera er udskudt eller helt aflyst. Tendensen til ferier i eget land har været stigende blandt danskerne de sidste år – dels pga. øget fokus på flyrejsernes CO2-udledninger – nogle taler endda om flyskam – og dels, fordi vi ikke ønsker at bruge en stor del af ferien i lufthavne og på lange transporttider.

Efter den første corona-rædsel har lagt sig, har et flertal af danskere besluttet, at sommerferien i år skal holdes i Danmark. Derfor oplever bureauerne for sommerhusudlejning, at udlejningen af feriehuse er øget til danske turister. Så hvis du er den heldige ejer af et attraktivt feriehus på markedet, er det sikkert udlejet hele sommeren ☀ SKØNT!

Men måske er scenariet et andet for dig:

 • Måske sidder du med et feriehus, der ikke er så populært ved sommerhusgæsterne.
 • Måske undrer du dig over, hvorfor netop dit hus kun er udlejet i enkelte uger, mens nabohuset nyder væsentligt større anseelse.
 • Måske har du ikke tidligere udlejet huset, men kun overvejet det
 • Ved du, at flere bureauer faktisk efterlyser nye udlejningsemner og der kan ligge en væsentlig indtjeningsmulighed for dine fødder?

Gør din feriebolig attraktiv og øg din indtjening

At gøre sin feriebolig attraktiv for udlejning har flere fordele. Dels øges interessen for huset, frekvensen for udlejningen øges og hvis huset moderniseres og “wellness-seres” 😉 kan indtægten pr. udlejningsuge ligeledes øges. Dermed vokser den samlede indtjening og gør din sommerhusinvestering mere lukrativ.

5 wellness-ideer, der kan udføres nu og her

 1. INFRARØD SAUNA – velvære og sundhed året rundt. Det nye “sort”, energieffektivt og “grønt” wellness. Meget for pengene! Læs mere
 2. VILDMARKSBAD – prisvenligt autentisk wellness i det fri – perfekt til nordisk klima og danske sommerhusgrunde
 3. VILDMARKSSAUNA – varme og velvære i egen udendørskabine. Skabt til nordisk klima og wellness året rundt
 4. UDENDØRS BRUSER – den perfekte afslutning efter en løbetur i klitterne eller på stranden
 5. UDENDØRS SPA – den ultimative luksus. Middelhavsstemning om sommeren og illusioner om nordens varme kilder om vinteren…

Og glem nu ikke, at tilføres huset wellnesselementer, kan disse forsøde udlejerens liv de uger, hvor huset står til din og familiens rådighed 🙂 Har du brug for hjælp til finansiering af ferieboligens wellnesstilbud, så se mere her  

Men kan det betale sig?

Vi  er løbende i dialog med landets udlejningsbureauer og er derfor altid opdaterede på, hvad feriehuskunderne efterspørger. Og Outdoor Living – og ikke mindst Outdoor Wellness – sælger! Det er kun en begrænset del af landets eksisterende udlejningshuse, der på nuværende tidspunkt kan tilbyde reelle ude-wellness-produkter, men dé huse er i høj kurs. Bureauerne melder, at fritidshuse med outdoor wellnesstilbud har en signifikant højere udlejningsfrekvens. Og da indtægten pr. udlejningsuge tilmed hæves i takt med husets udbud af eksklusive wellnesstilbud, mærkes den højere indtjening hurtigt i din pengepung.

Summa summarum: Wellness i feriehuset giver mening  – det øger udlejningsfrekvensen, sæsonen og indtjeningen.

Og derfor har vi ved Wellmore – endda i et samarbejde med de store udlejningsbureauer – udviklet wellnessprodukter, der egner sig særligt godt til udlejningsmarkedet: brugervenlige, driftssikre og rengøringsvenlige produkter. Let og bekvemt for lejere, for udlejningsbureauerne og for udlejerne.

Højt til himlen – høj nydelse

Et feriehus skal på mange måder kunne matche vores almindelige beboelsesenheder, men på færre m2. Familiens behov om antal sove-, bade- og opholdsrum skal imødeses og der skal både være intim hygge og luftighed i én og samme bolig. Og dét stiller store krav til indretningen. Krav om flere funktioner på færre kvadratmeter. Krav om nytænkning og smart tænkning.

Med bevidst designede uderum tilføres din bolig mange ekstra m2 – rum til hygge og nærhed. Rum til Outdoor Living og Outdoor Wellness.

Så lad Wellmore hjælpe dig med at hæve sommerhusets wellnesskarakter👉.

Gå på opdagelse i vores brede kvalitetssortiment her på siden, kig forbi vores showroom eller ring for en uddybende snak. At integrere wellnesselementer i dit udlejningssommerhus er en kæmpe gevinst for lejerne – og en investering, der giver glade kunder. Og glade kunder er som bekendt gode kunder, som vender tilbage år efter år eller anbefaler dit hus til andre.

  Kildemateriale:

  https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=29832

  https://www.altinget.dk/arbejdsmarked/artikel/horesta-sommerferie-i-danmark-er-bedst-for-baade-oekonomi-og-klima

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram