☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell WIEN badekar

Varenummer: m-g304c

19.900,00 kr.

Handicapvenlig badekar med god komfort

Læs mere
134 x 77 x 105 cm
Hjørnekar
Antal personer: 1
Handicapvenlig
Liter: 170
Tørvægt: 75 kg
Inklusiv armatur, håndbruser og nakkestøtte
Delbetaling
659 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 659 kr. Samlede kreditomk. 3.822 kr. Samlet tilbagebetaling 23.722 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,44%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

134 x 77 x 105 cm
Antal personer: 1
Handicapvenlig
Liter: 170
Inklusiv armatur, håndbruser og nakkestøtte
OBS: Vi har pt. ikke flere venstrevendt MaXXwell WIEN badekar på lager.
Vægt 75 kg
Størrelse 134 × 77 × 105 cm
Brand

MaXXwell

Er din krop nogle gange mere et problem end en hjælp, og er et karbad en større opgave, så er du godt hjulpet med MaXXwells WIEN. Et dejligt specialbadekar med ypperlig funktionalitet og siddekomfort. Alle har lov til at hvile ud og dagdrømme i badet.

Specialbadekar – praktisk, også for dig med reduceret bevægeapparat

MaXXwells WIEN specialbadekar er designet med omsorg og funktionalitet i tankerne.

Badet er en daglig nydelse for de fleste, men for mennesker med reduceret bevægelighed, gangbesvær, gigtsmerter eller andre fysiske skavanker, der  udfordrer dagligdagen, er et dagligt bad ikke blot en rutine, men en større opgave.

Derfor har vi designet WIEN, så det er nemt at komme ind i, rart at sidde i og hurtigt at tømme.

Bemærk: Kun front og endegavl på 2 sider

Funktionalitet i alle detaljer

MaXXwells WIEN er gennemtænkte og designet for at give alle den samme mulighed for at nyde et afstressende og smertelindrende karbad.

WIEN er et såkaldt ’walk in’-badekar, og du i ordets praktiske betydning lukke dig inde i din egen verden og få lindring for dine smerter eller blot nyde dejlig velvære.

Specialbadekarret har dør og lav indstigningshøjde. Badekarret er så lille, at det passer i de fleste indretninger, og tillige gør det kompakte design det  også nemmere for en personlig hjælper at assistere ved et karbad.

Inde i badekarret er der støttehåndtag, så du føler dig tryg, når du skal ind og ud af badet.

Armaturets greb er store, så det er nemt at dreje hanerne og bruseren er rund og let at holde på.

Badekarret har dobbelt afløb, så det er hurtigt at tømme.

Har du brug for ekstra komfort og massage, kan du også få WIEN som spabad.

Information om badekar med handicapvenlig komfort

Med handicapvenlig komfort har WellMore tænkt på lav indstigningshøjde, indvendig håndtag, og ergonomisk brede karkanter som du kan støtte dig til, når du skal op og ned i badekarret. Sædets højde, form og rummelighed er designet med fokus på mennesker med nedsat mobilitet. Siddekomforten er derfor komfortabel, her sidder du godt og behageligt og alt efter personhøjde, vil vandet gå til midt mellem navle og bryst.

Skal nedsat bevægelighed have lov at sætte begrænsninger for et rigtigt bad?

Hos WellMore sætter vi en ære i at tilbyde bade- og spaprodukter for alle – også for de mange, der af forskellige årsager måtte have problemer med bevægeapparatet. For nogle er den nedsatte bevægelighed desværre en daglig begrænsning, mens for andre – eksempelvis gigtplagede – kan den nedsatte førlighed være svingende. Så hvorfor ikke vælge et badekar, der netop kan forkæle dig de dage, hvor kroppen værker og har allermest brug for varme og forkælende dråber? Med handicapvenlig komfort har vi fuldt fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt og lettilgængeligt at få et bad – også for folk med nedsat mobilitet.

Fra badekarets sæde betjener du ubesværet både armatur, håndbruser og vandpåfylding. Håndtagene er store og brugervenlige, så også gigtplagede hænder kan betjene dem. Bemærk endvidere, at for hurtig tømning af vand, er badekarret udstyret med hele 2 stk. store afløb. Dette er endnu en gennemtænkt detalje ved karret, så du ikke bliver afkølet og kommer til at fryse, inden lågen kan åbnes. For at mindske risiko for fald, er karet desuden designet med nubret bund. Med handicapvenlig komfort har vi lagt vægt på et kardesign, der giver alle mulighed for et rigtigt bad – også de, der normalt ikke kan benytte et almindeligt badekar.

Fordele ved MaXXwell handicapvenlig komfort i badekar

 • Lav indstigningshøjde
 • Indvendig håndtag og ergonomiske brede karkanter som man kan støtte sig til
 • Alt betjening kan nås fra sædet
 • Rummelig og behagelig sæde
 • Rufler i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • 2 stk. afløb for hurtig tømning af vand

Udover ud over handicapvenlig komfort kan du hos WellMore også få kar med ergonomisk hvilekomfort, ergonomisk siddekomfort og børnevenlig komfort.

Handicapvenlig komfort er et godt valg til

 • Personer med nedsat mobilitet
 • Privat brug i eget hjem
 • Handicapvenlige udlejningshuse
 • Institutioner med fokus på mennesker med nedsat mobilitet

Opgrader eventuelt til spaudgaven

Skal der fuldt blus på nydelseselementet i MaXXwell Wien-karret med handicapvenlig komfort? Så overvej, om du mod en mindre økonomisk difference i købsprocessen, ønsker karret opgraderet til spaudgaven. Denne opgradering vil give dig mulighed for eksklusiv hydro-massage til yderlig lindring af trætte muskler og led. Se eventuelt nærmere om MaXXwell Wien i spa-udgaven her

MaXXwell WIEN specialbadekar leveres komplet med:

 • Walk in badekar med alt i udstyr
 • Alt er inkluderet i prisen
 • Front med dør – åbner indad i karret
 • Håndbruser
 • Vandhane
 • Håndtag
 • Dobbelt afløb
 • Termostat i blandingsbatteri
 • Nakkepude
 • Mål: L: 134 x B: 77 x H: 105 cm
 • Sædehøjde: 40 cm
 • Indhold: 170 liter

installationsvejledning_M-G304C

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen