☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell COPENHAGEN LUX spa

Varenummer: crt-06b6+

27.900,00 kr.

Ultimativ massage og komfort for 2 personer

Læs mere
153 x 153 x 63 cm
Antal personer: 2
Med armatur
Fås i højre- og venstrevendt
Delbetaling
729 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 729 kr. Samlede kreditomk. 7.050 kr. Samlet tilbagebetaling 34.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,14%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

153 x 153 x 63 cm
Antal personer: 2
Med armatur
Jets: 16
Fås i højre- og venstrevendt
Liter: 250
Varmelegeme: 6 kW
Ozonrens
Kan ses i showroom
Vægt 90 kg
Størrelse 153 × 153 × 63 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell COPENHAGEN LUX – spaboblebad med masser af luksus

Du kan ikke få nok. Et spa er ikke bare et spa for dig. Du vil have det bedste. Masser af bobler. Ekstra massage, varme, dybde og plads. Du kræver selvforkælelse for det har du fortjent.
COPENHAGEN LUX er blandt spaboblebadets bestseller – og det er ikke uden grund.

Massage massage massage

COPENHAGEN LUX fra MaXXwell pakker dig ind i bobler fra alle sider. Et godt spabad kan give dig bedre nattesøvn, bedre velvære og dermed mere energi.
Vi mener, at et spabad skal løsne spændte muskler, give varme i kroppen og stresse dig af efter en lang dag. Bobler og massage klarer det meste, lysterapi og musik klarer resten. Og hvis du vil højne nydelsen yderligere, kan du tilsætte en smule forførende duft.

Plads til to – også med lange ben

COPENHAGEN Lux har boblejets i alle retninger, så uanset hvor du sidder i spabadet får du massage. Krop og ben, ryg og fødder. I ryggen er der to typer flexjets, som du kan bytte rundt efter behov og lyst. Spabadets design er elegant, og de asymmetriske linjer er en fryd for øjet.
COPENHAGEN udnytter pladsen effektivt, så der er god plads til to personer med lange ben, og bunden med ergonomisk sidekomfort giver dig lyst til at nyde dit bad længe.

installationsvejledning_CRT-06

Vejledning til MaXXwell spaboblebade

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen