☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell BEIJING badekar

Varenummer: 6814bb_e1

7.995,00 kr.

Elegant badekar med udstråling

Læs mere
170 x 80 x 60 cm
Antal personer: 1
Fritstående badekar
Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.635 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

170 x 80 x 60 cm
Fritstående badekar
Antal personer: 1
Liter: 170
Tørvægt: 50 kg
Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
Inklusiv over- og afløbssæt med pop-op ventil.
Kan ses i showroom
Vægt 50 kg
Størrelse 170 × 80 × 60 cm
Brand

MaXXwell

Er du modig og måske helt vild med New York’er stil? BEIJING fra MaXXwell er et sort badekar med indvendig hvid akryl.

Den stærke kontrast giver karret et helt igennem eksklusivt look og de brede kanter giver dig endda mulighed for at variere indretningen i det uendelige med nips, drinks eller alskens fartøjer, når familiens yngste bader.

Formstøbt forkælelse for store og små

MaXXwell BEIJING er en fantastisk løsning til de hjem, hvor både små og store kan lide badestunder i kar.

BEIJING for børn:

Den lige bund er guld værd, når man har småbørn, der skal bades; for på den måde skaber du samme gode vilkår for alle de badende børn og undgår dybdeforskelle og formstøbte kanter i karret. Og set med børneøjne er netop badekar med brede kanter bestemt også at foretrække fremfor smalle kanter. For det giver langt større muligheder, når fartøjerne eller badedyrene skal stå på række under badningen.

BEIJING for voksne:

For voksne er MaXXwell BEIJING også særdeles attraktiv. Udover den helt åbenlyse elegance, der taler til sanserne, giver den flade bund dig en generøs dyb vandfornemmelse i karret. Dyb, dyb velvære for både øje og krop. Og fik vi nævnt, at de brede kanter her rigtigt kan komme til deres ret med plads til både drink og snacks?

Indret med kontraster – det belønner sig

Hvis man i sin indretning får ensrettet og afstemt alt tone-i-tone, kan det samlede æstetiske udtryk opleves kedeligt og måske endda upersonligt. For øjet har brug for kontraster. Kontraster skaber liv og dynamik. Kontraster giver kant. Og i mødet mellem kontrasterne findes harmonien og roen – og hvem vil ikke gerne kunne lade batterierne op i et hjem med harmoni og ro for både øje og sind?

MaXXwell BEIJING bringer kontrasterne ind i dit baderum. I sig selv udgør karret en smuk forening af farvemæssige kontraster. Du vil derfor alene – ved kun at udskifte karret – kunne ændre hele baderummets samlede udtryk. Enkelt, men med stor effekt.

Måske husker du at have mødt en 70’er badeværelse med mere eller mindre ubestemmelige nuancer grøn eller brun – en nuance, man så havde benyttet til samtlige elementer i rummet: badekar, håndvaske, toiletter, klinker mv. Dén type indretning er vi heldigvis gået fra. Et nyt kar og eventuel maling på skabslåger og lidt nyt nips, vil kunne forny hele dit baderum  – og det til en helt anden pris end en mere gennemgribende renovering vil koste.

Vælg MaXXwell BEIJING, hvis du vil højne både æstetikken og nydelsen i dit baderum.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer:

 • Mål:
  • Længde 170 cm
  • Bredde 80 cm
  • Højde 60 cm
 • Liter 170
 • Vægt: 50 kg
 • Sort udvendig – hvid indvendig
 • Inkl. af/overløb
 • Ekskl. armatur

Installationsvejledning-6814B_E1-BEIJING

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen