• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Svedig siesta i sommerhuset 

Tænk at kunne svede alle dagens bekymringer ud i en opvarmet indbydende trækabine og endda på egen matrikel! Ingen fællesstunder med fremmede i den lokale svømmehal. Kun helsefremmende kvalitetsstunder alene eller sammen med dineudvalgte

N U L S T I L og N Y D 

Vi danskere afsøger i højere grad end tidligere muligheder for overnatning, badning og ophold i naturen. Vi har brug for åndehuller: naturligt momentum, der kan tjene som modpol til hverdagens pulserende og strukturerede liv. Derfor søger flere mod simple living og outdoor living. En mere minimalistisk livsstil, hvor man fjerner sig fra uønsket støj og fokuserer på det vigtigste: Det enkle, det naturlige og det nære. 

Lidt, men godt… 

Tendenserne kan også spores i vores valg af indretning af hjemmet. Vi rydder op og skiller os af med unødvendig “støj” og køber hellere lidt, men godt. Ved Wellmore mærker vi også disse strømninger. En stadig stigende del af vores kunder søger wellnessprodukter, der matcher denne minimalistiske livsstil. 

For wellness er en populær kilde til nydelse, nærhed og øget livskvalitet. Men valget af wellnessprodukter skal afspejle vores livsstil. Derfor søger mange kunder specifikt wellnessprodukter, der kan forene gode oplevelser for kroppen i produkter med et mere oprindeligt og naturligt udtryk. Lækkert og rustikt. Enkelt og godt. Og her er vildmarkssaunaen/ udesaunaen oplagt at se nærmere på: Produkter, der føles som træ, der dufter af træ… der er af træ

MaXXwell CUBE – en arkitektonisk udesauna i højeste kaliber 

En sådan minimalistisk outdoor wellnesskabine tilbyder vi i vores MaXXwell Cube-model. Stilfuld kubisme med panoramaudsyn! Saunaen er designet af Wellmore, dansk produceret og naturligvis isoleret, så du får fuldt udbytte af saunavarmen også i de kolde måneder. 

Det stilrene formsprog og panoramavinduet sikrer dig varme kvalitetsstunder med frit udsyn til naturens skiftende årstidskulisse. Forestil dig, som på billederne her, at sidde midt i naturen. Betragte, fundere, drømme og nyde synet af naturens elementer og måske endda dyreliv, mens varmen smyger sig om krop og sjæl. En rummelig, arkitektonisk, eksklusiv udendørssauna til værdifulde enestunder eller sunde velværepauser med dem, du holder af. 

Saunaen leveres som udgangspunkt grundmalet sort og kan erhverves i en højre- eller venstrevendt udgave afhængigt af placeringen på grunden. Det gennemgående stilfulde udtryk understreges af raffinerede materialeløsninger i saunaen som tonet glas, LED-lys under bænkene, inventar i asp og 9 kW Harvia Cilindro saunaovn. 
 

MaXXwell CUBE kan leveres med eller uden beklædning. På den måde kan du personliggøre din wellnessoase, så den på bedst mulig vis indgår med grundens øvrige elementer eller matcher huset. 

Dansk ’ diamant’  

Bemærk: MaXXwell Cube-sauna er – trods det internationalt klingende navn: 

👣 Tegnet i Danmark 

👣 Designet i Danmark 

👣 Produceret i Danmark 

og så er den født til det danske klima.  

Lyder varmende velværestunder attraktivt? 

Drømmer du om udesauna derhjemme eller ved sommerhuset?  

Og ønsker du muligheden for nydelsesmæssige svedestunder i egen have – altså svedeture, der ikke er forårsaget af tungt havearbejde, men kommer fra en forkælende saunaovn? Tag fat i os og lad os hjælpe dig med at få realiseret netop din wellnessdrøm. 

Vi har også andre tilbud end Cube-saunaen. Vi har udesaunaer med traditionel saunaovn, som du kender det med opvarmede sten, men forhandler også udendørs infrarød sauna, hvis du søger specifik sundhedsfremmende effekt af infrarøde varmebehandlinger.    

Samtlige af vores udesaunaer – både IR og varmovnssaunaer – er beregnet til udendørs brug. De leveres derfor samlet – et professionelt samlet produkt klar til brug. 

Søger du restitution og velvære i en æstetisk lækkerbisken? 

Kig forbi vores showroom i Egtved eller webshoppen og reserver din drømmemodel! 

Og overvejer du i stedet infrarød indendørs sauna til optimering af udlejningen af dit sommerhus? Så læs mere her eller se vores brede sortiment af de tørre, effektive og let-integrerbare saunakabiner her

Og sommerhuset…?  

Ja, dét bør absolut også beundres. Det er intet mindre end en luksuriøs skønhedsperle fra Skanlux  …👌👌 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram