☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Infrarøde saunaer


Waon terapi og anvendelse af infrarød sauna

Hos Wellmore siger vi “Behandling med infrarød sauna eller bare infrarød sauna”, men kært barn har mange navne og i Japan hedder det samme Waon terapi.

Banebrydende nyhed: En sammenklappelig infrarød sauna

Fra skab til infrarød sauna på kun 20 sekunder

Få energi i hverdagen — til det, der betyder noget

Ondt i ryg og nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt?

Hemmeligheden bag infrarød varmes helbredende virkning

Behandling med infrarøde ståler hæver kropstemperaturen en smule og hjælper samtidig kroppen med at frigøre affaldsstoffer som har ophobet sig.

Wellmore har leveret infrarød wellness til danskerne siden 2005

På en udlandsrejse til Asien blev Wellmores grundlægger Alex Pedersen opmærksom på, at i denne del af verden, er jævnlig anvendelse med infrarød varme en selvfølgelighed for mange mennesker i […]

Infrarød tunnel som alternativ behandling

Hvorfor er infrarød tunnel valgt som alternativ behandling Infrarød behandling som smertelindring ved piskesmæld En infrarød sauna løsner spændte muskler og kan derfor hjælpe på nakke- og rygsmerter og i særdeleshed også piskesmæld. Den infrarøde varme trænger dybt ind i vævet, op til 4,5 cm og dette varmer dine muskler op, øger blodcirkulationen og derfor […]

Smertelindring af piskesmæld med infrarød saunatunnel

Brug af infrarød saunatunnel tager toppen af smerterne efter piskesmæld. Man får løsnet op for spændingerne i nakke, skuldre og ryg.

Ømme muskler restituerer hurtigere med infrarød varme

Kom hurtigere i form med Infrarød behandling Belastede muskler restituerer hurtigere med infrarød varme KØB INFRARØD SAUNA Infrarød varme øger blodgennemstrømningen, så muskler og led får tilført mere ilt og næringsstoffer, hvilket vil sige, at belastede muskler restituerer hurtigere. Dette gør det muligt at træne meget uden at opnå ømhed i musklerne. Infrarød behandling har […]

Infrarød Sauna: Forebyggelse af sygdomme og smertelindring

Varmen fra en infrarød sauna hjælper med at svede sygdomme væk. Kroppens temperatur hæves og bliver kroppen skiller sig af med giftstoffer.

Infrarød sauna fra Wellmore A/S

Leder du efter en sauna? Så bør du overveje en infrarød sauna. Infrarød varme hjælper flere mennesker end den traditionelle finske sauna.

Infrarød varme kan lindre og give en god dag

Ved regelmæssig brug kan Infrarød varme lindre smerter, booste energien og dermed bidrage til flere gode dage. Læs om kundernes erfaring.

Waon-terapi til behandling af patienter med fibromyalgi

Waon-terapi med infrarød sauna anvendt til behandling i et studie til patienter med fibromyalgi. Smerterne forblev lave.

Wellmores medarbejdere og kunder fortæller om deres erfaring med infrarød

“Kender du ikke den træthed og ømhed, når en arm har arbejdet for meget med uvante opgaver? Dér hjælper min infrarøde tunnel.”

Spring “over” influenza og forkølelse

Bliver du ofte forkølet og må sygemelde dig med influenzavirus og de næste dage må holde sengen med ondt i alle led, løbende næse osv.

3-2-1 … sæt dit nytårsforsæt 2020 i gang

Ved du, at en infrarød sauna kan hjælpe med at gøre din krop sundere? Sæt skub i din nye livsstil: Sundhed, velvære og wellness gennem IR.

Derfor infrarød sauna til dit udlejningshus

Ønsker du at optimere dit udlejningshus, højne udlejningen og i sidste ende dit udbytte på bundlinjen? Infrarød sauna er effektiv wellness.

Langbølget infrarød stråling (FIR) i forhold til biologiske virkninger og medicinske anvendelser

Hvordan virker infrarød stråling på patienter med kroniske smerter, fibromyalgi, kronisk træthed, type2-diabetes og kredsløbsforstyrrelser?

Infrarød sauna indgår i træningsprogram til Patrik Nilsson i jagt på verdensmesterskab i Ironman

Wellmore skal hjælpe triatlet Patrik Nilsson mod en podieplads til IRONMAN Verdensmesterskab. Restitution og afslapning med infrarød sauna.

FIR eller fullspectrum infrarød sauna – hvad er forskellen?

Hvad er forskellen på kort-, langbølgede- eller fullspectrum IR sauna? Bliv klogere her og træf et kvalificeret saunavalg.

Slip af med ømme muskler med infrarød varme

Har du ondt i muskler og led? Restituerer hurtig med infrarøde varme. Køb infrarød sauna online – hurtig levering. Se mere lige her.

Oxidativt stress kan være årsag til en række sygdomme

Infrarød varmebehandling kan hjælpe mod oxidativt stress. Oxidativt stress kan skyldes tobaksrøg, sygdom mv.

Smertelindring med infrarød sauna gør godt

Sig JA TAK til naturlig smertelindring med en infrarød sauna i dit hjem og få større frihed i hverdagen. Wellness, der giver mening.

Om infrarød sauna i forhold til afspænding og god søvn

Vidste du, at behandling med infrarøde stråler i en IR-sauna kan påvirke din indsovningsproces og din søvn, så du får en god nats søvn.

Infrarød sauna: Stærk sundhed – mindre patient

Opnå sundhedsmæssige fordele med IR-sauna behandling Ondt i ryg og i nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt? Med varmebehandling i en infrarød sauna giver du kroppens naturlige systemer en hjælpende hånd og får større velvære og mere energi i hverdagen…

Infrarøde lysbølger fremmer vandmolekylers bevægelse

Et menneskes krop består af ca. 70% vand, og vandmolekylerne i kroppens yderste hudlag får derfor et skub, når de infrarøde lysbølger trænger i dybden af kroppens væv. Dette fører til en kædereaktion af molekyler, der vibrerer og sætter i bevægelse og kroppen bliver derved varmet…

Forsøg med infrarød keramisk materiale i beklædningsgenstande

Der er lavet forsøg, hvor man har undersøgt mulighederne for, om den menneskelige krop kan have nytte og fordele af, at der er infrarød keramisk materiale integreret i beklædningsgenstande. Mikro- og nanopartikler af IR-keramisk materiale anvendt i beklædningsgenstande. Der har været lavet adskillige forsøg, hvor man har integreret…

Infrarøde stråler – effekten på hudens aldringstegn og pigmentering

Dr. Kwang Hoon Lee, Department of Dermatology, Yonsei University College of Medicine, Korea har arbejdet ihærdigt med forskning inden for det dermatologiske område og har i den forbindelse også været undersøgende på effekten af infrarøde stråler på hudens aldring og pigmentering…

Stråler – Om de gode og de dårlige

UV stråler: Hvilken effekt har stålerne på huden…. UV-stråler = de dårlige stråler Skru ned for solen – vi kender alle parolen fra mediekampagnerne – særligt med strålernes uheldige virkning ift. udvikling af hudkræft. Det er alment kendt, at solens og solariers stråler mod huden kan give skoldninger…

Studie om effekten af Infrarøde stråler mod rynker og aldring af huden

Traditionel sauna versus infrarød sauna Det ekstra interessante er endvidere, at hvor et ophold i en traditionel sauna udskiller 3% toksiner (giftstoffer) og 97 % vand, så har man ved behandling af infrarøde stråler erfaret, at her udskiller kroppen helt op til 6 gange så mange giftstoffer – nemlig 20 % toksiner og 80 %…

Forskning: Behandling af leddegigt og betændelse i rygsøjlen

Forskning om effekten af infrarøde behandlinger på patienter med leddegigt og betændelse i rygsøjlen Hvad siger forskning om infrarød sauna i forhold til leddegigt Infrarøde stråler – ikke kun til wellness Wellmore har i en årrække solgt infrarøde saunakabiner og de positive tilbagemeldinger fra vores kunder er ganske overvældende…

Studie: Varmebehandling med infrarød sauna som smertelindring til kroniske smertepatienter

Baggrunden for studiet, var den generelle viden om, at varmebehandlinger kan være lokalt smertelindrende. Man ønskede derfor at afklare virkningerne af systemisk termoterapi hos patienter med kronisk smerte. Metode til afklaring af systemisk termoterapi hos kronisk smertepatienter Gruppe A…

Styrk immunforsvaret med infrarød sauna

Sunde vaner omkring mad, søvn, motion og stress har betydning for immunforsvaret. Se hvordan en infrarød sauna kan styrke din krop.

Studie: IR og rygpatienter med kroniske smerter

Smertelindring af rygsmerter med infrarød saunaEt større amerikansk studie har taget sit udgangspunkt i smerteklinikken: Rothbart Pain Management Clinic, North York, Ontario. Rygsmerter er den mest almindelige årsag til uarbejdsdygtighed i Nordamerika, og blandt klinikkens patienter tegner 64% af alle nye konsultationer sig netop pga. kroniske smerter i den nedre ryg/ lænden…

Infrarød sauna og vægttab

Forbrænd 200 – 600 kalorier pr. behandling i en infrarød sauna At infrarøde saunabehandlinger har betydning for vores generelle velvære og sundhed, er efterhånden velkendt. Men ved du også, at forskning indikerer, at de infrarøde stråler kan være med til at give vægten et skub nedad? Forskning fra Binghampton University, New York – infrarød sauna…

Infrarød og cellulite

En stor del af den kvindelige befolkning oplever at have cellulite – i daglig omtale appelsinhud. Skønhed og udseende betyder noget og derfor søger mange remedier, der kan hjælpe dem i kampen mod netop dét problem. For at forstå de infrarøde strålers virkning på cellulite, er det vigtigt først at få fastslået, hvad cellulite…

Gigt? Kroniske smerter? Fibromyalgi?

Man møder sjældent gigt- og smertepatienter, der glæder sig til, at efterårskulden RIGTIGT sætter ind. Faktisk tværtimod! For mange ved, at kolde led hurtigt kan blive stive led. Derfor gør mange en ihærdig indsats for at holde kroppens ømme områder gennemvarme. Nogle søger varmtvandstræning for at vedligeholde det bedst mulige funktionsniveau og nogle nyder…

Svedig siesta i sommerhuset 

Tænk at kunne svede alle dagens bekymringer ud i en opvarmet indbydende trækabine og endda på egen matrikel! Ingen fællesstunder med fremmede i den lokale svømmehal. Kun helsefremmende kvalitetsstunder alene eller sammen med dine udvalgte. N U L S T I L og N Y D Vi danskere afsøger i højere grad end tidligere muligheder for overnatning…

Egenomsorg – Passer du godt nok på dig selv?

Nothing in nature blooms all year… Hvornår har du sidst taget dig et seriøst pusterum og tilladt dig selv NYDELSE og NÆRVÆR?