fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

6 kW spabad

En god vandtemperatur er alfa og omega for oplevelsen af afslapning velvære. Måske husker du barndommens hurtigt afkølede badevand, der efter endog ret kort tid i baljen, slet ikke føltes som luksuriøst wellness. Hverken for krop eller sjæl. Den tid er heldigvis ovre.
Et 6 kWh spabad giver dig mulighed for dejligt lange spa-stunder med hydromassage, boblehav og meditative tanker. Du bestemmer, hvornår badet skal sluttes – ikke det kolde badevand.

Wellmore anbefaler 6 kWh’s varmelegeme til spabade beregnet til 2 eller flere personer. Det store varmelegeme sikrer dig en konstant behagelig badevandstemperatur – også selvom brugen af dyser og jets skaber højere cirkulation og dermed hurtigere afkøling af vandet. Dén afkøling kompenserer varmelegemet for. Et 6 kWh’s varmelegeme kan ikke alene vedligeholde den vandtemperatur, vandet har – den kan også hæve temperaturen. Og dét er smart, for hvor mange af os har en varmtvandsanlæg i huset, der kan fylde spabadet med 38 grader varmt vand fra start?

Viser alle 6 resultater

Lykken er … varmt badevand

Varmt badevand…?, tænker du måske – det giver da sig selv? Men nej, det gør det ikke. Hvis man ser på det brede spamarked, så sælges der rent faktisk spabade helt uden varmelegeme. Dvs. spabade, hvor man løbende skal tilsætte varmt vand for at kunne holde varmen. Når spabadets dyser og jets er i gang afkøles karrets vand hurtigere, end i et traditionelt badekar – faktisk ca. 1 grad hver 3/4 minut. Så det kan føles som “fast arbejde” både for husets varmtvandsanlæg og dig som spabadets”varmemester” at vælge en spaudgave uden varmelegeme.

Ved Wellmore sælger vi ganske enkelt ikke spabade uden varmelegeme. En god vandtemperatur er alfa og omega for oplevelsen af afslapning velvære – og ikke mindst den tillokkende faktor, så du får lyst til at hoppe i baljen igen og igen.

Kig efter 6 kWh’s varmelegeme

Så Wellmores tip til dig – uagtet om du søger indendørs eller udendørs spabad, så vælg et spabad med 6 kWh’s varmelegeme, hvis karret skal rumme 2 eller flere personer. Eller populært sagt: Gå glad i bad – med 6 kWh spabad 🙂

Ønsker du mere rådgivning omkring valg af spatype eller varmelegeme, så tøv ikke med at kontakte os – vi ved, hvad vi snakker om og hjælper dig til det spabad, der bedst matcher dine behov og din smag.

Derfor skal du købe indespa fra Wellmore

Dansk designede spabade med masser af massage fra luft og vandjets, som forkæler din krops sanser.
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer eminent badeoplevelse – hver gang.
Wellmore indespa kører med så stort varmelegeme som muligt. For spa til mere end 1 person anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Internt serviceteam – hos Wellmore er service en del af produktet.
2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele – din garanti for 
sikker drift.

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram