fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Firkantet – enkelt og stilrent

Et spabad i et enkelt firkantet formsprog tiltaler mange. Netop de stilrene kar ligger designmæssigt helt i tråd med nordiske indretningstendenser. En minimalistisk tilgang – hvor det er karrets funktionalitet og komfort, der i i fokus i stedet for en masse ydre krummelurer. Let og ligetil. Let at integrere i indretningen. Let at vedligeholde.

Viser alle 4 resultater

Firkantet er ikke bare firkantet

Men lad dig ikke narre… firkantet er ikke bare firkantet. For selvom det ydre kabinet står skarpt og snorlige, så kan indersiden af karret overraske – altså hvis du ønsker det. Ved Wellmore sælger vi nemlig både helt kubistiske kar med lige kanter inde og ude. Men vi sælger også kar, hvor det ydre formsprog står knivskarpt, men hvor indersidekomforten er blødt op med organiske sving, så din krop får støtte på de tiltrængte steder.

Vælg med øje og krop

Kender du fornemmelsen af at have udset dig en cykel, men når du så rent faktisk får prøvet ‘drømmecyklen’, så er det bare slet ikke den rigtige for dig: Sadlen er forkert, styrets hældning er helt gal eller stellet virker for spinkelt og ustabilt.

For at lave et vellykket køb – hvadenten det drejer sig om cykler eller spabade – så skal købet nemlig både tiltale øjet og kroppen. I udvælgelsesprocessen er det derfor vigtigt at tage højde for begge dele. Et kar, der står smukt, men hvor karkomforten ikke er optimal for brugeren, vil være et kar, man ikke får benyttet.

Wellmore sælger wellness til hverdagen. Derfor vægter vi, at kunderne får investeret i netop det produkt, der bedst matcher deres smag og deres behov. At købet rent faktisk bliver – om ikke en hverdagswellnessoplevelse – så til jævnlig glæde for familien. Derfor kan det klart anbefales, at du kigger forbi vores showroom i Egtved og prøver dig frem. Ikke bare at lade fingrene glide på overfladen af karret, men rent faktisk hoppe op i det tomme spabad og fornemme, om siddedybde, hældning og placering af dyser passer til din krop. Tag gerne partneren eller børnene med, så I får mærket, om karkomforten også holder, når der er flere badende på samme tid. Men husk, at vi har et bredt udvalg, så tillad jer at bruge tid på at vælge den helt rigtige løsning for jer. Vi står til rådighed med vejledning – og bliver I tørstig undervejs, sørger vi for kaffe, te, vand eller kakao til alle ‘forsøgskaninerne’ i familien 🙂

Ses vi? 🙂

Bemærk, at vi også har et ubemandet showroom i Ringsted, hvor en del af spabadene også kan ses. Forplejningen er dog ikke helt den samme i Ringsted. Men vi vejleder gerne telefonisk i vores normale åbningstid, såfremt du måtte ønske dette.

Derfor skal du købe indespa fra Wellmore

Dansk designede spabade med masser af massage fra luft og vandjets, som forkæler din krops sanser.
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer eminent badeoplevelse – hver gang.
Wellmore indespa kører med så stort varmelegeme som muligt. For spa til mere end 1 person anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Internt serviceteam – hos Wellmore er service en del af produktet.
2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele – din garanti for 
sikker drift.

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram